The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία (19) – Αγγλία (19)

PortugalU19-EnglandU19-15.07

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19

Davit Petriashvilis Sakhelobis Stadioni“, Τιφλίδα

Ημερομηνία αγώνα: 15/07/2017 07:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στις 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 μεταξύ της εθνικής Πορτογαλίας U-19 και της εθνικής Αγγλίας U-19. Οι νέοι Άγγλοι σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί, έχουν κερδίσει και τους τέσσερις αγώνες στους οποίους συμμετείχαν, ενώ οι Ίβηρες είχαν μια αποτυχία με τους Σουηδούς. Οι εθνικές Πορτογαλίας U-19 και Αγγλίας U-19 μία φορά έπαιξαν μεταξύ τους, στις εφτά Οκτωβρίου του 2011, σ’ εκείνη τη συνάντηση οι Βρετανοί νίκησαν με σκορ 1:0.

Μία ισοπαλία

Η εθνική Πορτογαλίας U-19 έπαιξε στο τρέχοντα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 τέσσερα παιχνίδια: ήταν ισχυρότερη της εθνικής Γεωργίας, Τσέχους, με τους Σουηδούς υπήρχε ισοπαλία 2:2. Στον ημιτελικό οι νεαροί Ίβηρες ήταν ισχυρότερη από την ομάδα της Ολλανδίας U-19, νικώντας εκείνη με σκορ 1:0. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Fernandez στο 24ο λεπτό.

Μόνο νίκες

Η εθνική Αγγλίας U-19, όπως και η εθνική Πορτογαλίας U-19 έπαιξε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 τέσσερις αγώνες, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες έναντι των αντιπάλων. Στο στάδιο των ομίλων τα «λιοντάρια» ήταν ισχυρότερα από τους νέους Βούλγαρους 2:0, Ολλανδούς 1:0 και Γερμανούς 4:1. Στα ημιτελικά η εθνική Αγγλίας U-19, με σκορ 1:0 υπερίσχυσε την εθνική Τσεχίας U-19, το σκορ της συνάντησης 1:0 υπέρ των Βρετανών.

Πρόβλεψη

Ο τελικός είναι πάντα νεύρα και προσοχή, οπότε το επερχόμενο ματς δε θα είναι πολύ αποτελεσματικό. Όσο η εθνική Πορτογαλίας U-19, τόσο και η εθνική Αγγλίας U-19 θέλουν πολύ να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι. Είναι πολύ πιθανό ότι ένα λάθος ή μια αποτελεσματική ενέργεια θα είναι ζωτικής σημασίας στο επερχόμενο τελικό αγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,50.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *