The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία – Ουγγαρία

Portugal-Hungary-25.03

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Φάση ομίλων

Σάββατο, 25 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Τόπος διεξαγωγής:  “da Luz“, Λισαβόνα

Επόμενος αντίπαλος της εθνικής Πορτογαλίας στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 θα είναι η εθνική Ουγγαρίας. Πρόσφατα, τον Ιούνιο του 2016, οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στον τελικό μέρος του Euro 2016, η συνάντηση έληξε με το σκορ 3:3, και θα μείνει για πολύ καιρό στη μνήμη. Από το επερχόμενο παιχνίδι οι bookmakers αναμένουν πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα, δηλαδή, σίγουρη νίκη της ομάδας από τη νοτιοδυτική Ευρώπη.

Υπάρχει μία ήττα

Η εθνική Πορτογαλίας σε αυτό το προκριματικό τουρνουά έπαιξε τέσσερα παιχνίδια, όπου σημείωσε τρεις νίκες και μία ήττα. Η μοναδική ήττα συνέβη στις αρχές του Σεπτεμβρίου, όταν οι Πορτογάλοι ήταν επίσκεψη στην εθνική Ελβετίας, το αποτέλεσμα του αγώνα 0:2. Μετά από αυτό οι νότιοι κέρδισαν 6:0 εντός έδρας την εθνική Ανδόρας, εκτός έδρας 6:0 κέρδισαν τις Νήσους Φερόε, καθώς και κέρδισαν τους Λετονούς 4:1. Στην κατάταξη του ομίλου η εθνική Πορτογαλίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 9 βαθμοί.

Στην τρίτη θέση

Ενώ η ουγγρική ομάδα έχει ήδη μία ήττα στα τέσσερα παιχνίδια, η οποία έγινε σε εντός έδρας αγώνα εναντίον της Ελβετίας. Επίσης οι Μαγυάροι έπαιξαν ισοπαλία 0:0 με τις Νήσους Φερόε, νίκησαν τους Λετονούς 2:0 και την Ανδόρα 4:0. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν στη Λισαβόνα για να πάρουν τους πόντους, η ήττα στο επερχόμενο παιχνίδι σε ένα μεγάλο βαθμό θα αφήσει τους Ούγγρους εκτός πρώτης δυάδας του ομίλου.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πορτογαλίας έχει μεγάλες επιθετικές δυνατότητες, αλλά και η τρέχουσα ουγγρική ομάδα είναι μια ισχυρή ομάδα, η οποία είναι σε θέση να καταπολεμήσει οποιονδήποτε, ακόμα και σε εκτός έδρας παιχνίδι για αυτήν. Ήττα για τους  Μαγυάρους μοιάζει με θάνατο, και έτσι ο αγώνας θα διεξάγεται σε κάθε περιοχή του γηπέδου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ουρουγουάης με χάντικαπ +2,25 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *