The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία εναντίον Ελβετία

Portugal-Switzerland-10.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Τρίτη, 10/10/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ο κεντρικός αγώνας της επόμενης Τρίτης θα λάβει χώρα στη Λισαβόνα, όπου η εθνική Πορτογαλίας στον τελικό γύρο προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 θα φιλοξενεί την εθνική Ελβετίας. Νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα οδηγήσει τους Ίβηρες στην πρώτη θέση στον όμιλο Β και, κατά συνέπεια, στο τελικό μέρος του Μουντιάλ. Σε μια τέτοια κατάσταση οι αντίπαλοι θα έχουν ισότητα στους βαθμούς, αλλά στη διαφορά τερμάτων η αξιοσημείωτη ανωτερότητα είναι στους “Ευρωπαίους Βραζιλιάνους”.

Μοναδική αποτυχία

Η εθνική της Πορτογαλίας για ολόκληρο το τουρνουά υπέστη μόνο μία ήττα, η οποία συνέβη στον πρώτο γύρο και στον αγώνα εναντίον του επερχόμενου αντιπάλου της. Μετά από αυτή τη ήττα στη Βασιλεία η ομάδα του Fernando Santos κέρδισε σε οκτώ αγώνες, σκόραρε σε αυτούς 30 γκολ και έχασε δύο. Αλλά τέτοια αποτελέσματα δεν επέτρεψαν στους μελλοντικούς γηπεδούχους ούτε καν γίνουν ίσιοι με την εθνική της Ελβετίας.

100% αποτέλεσμα

Η εθνική της Ελβετίας είναι μία από τις δύο ομάδες των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στην Ευρώπη, η οποία κατόρθωσε να επιτύχει το 100% αποτέλεσμα στους πρώτους 9 γύρους. Η δεύτερη ομάδα είναι η νυν παγκόσμια πρωταθλήτρια, η εθνική Γερμανίας. Αλλά ακόμη και αυτό δεν εγγυάται στους «ωρολογοποιούς» το άμεσο εισιτήριο στη Ρωσία, επειδή ένιωθαν την ανάσα της εθνικής Πορτογαλίας και συνεχίζουν να το νιώθουν. Στο επόμενο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι θα είναι ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, η οποία θα εξασφαλίσει στην Ελβετία την πρώτη θέση στον όμιλο Β.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πορτογαλίας θα κάνει ό, τι είναι δυνατό για να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, το οποίο θα οδηγήσει τους Ίβηρες στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους και φαβορί μοιάζει με μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Πορτογαλίας  με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *