The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πολωνία εναντίον Ρουμανία

Poland-Romania-10.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας

Σάββατο, 10/06/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Το κεντρικό ματς του έκτου γύρου στο Ευρωπαϊκό προκριματικό όμιλο Ε του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 θα είναι ο αγώνας μεταξύ των Πολωνών και Ρουμάνων. Η εθνική της Ρουμανίας προς το παρόν αποτυγχάνει στην πρόκριση, ενώ οι Πολωνοί, αντίθετα, φαινόταν πολύ δυνατοί αυτή τη σεζόν, και είναι πολύ πιθανό να καταφέρουν να κερδίσουν το άμεσο εισιτήριο για τα γήπεδο ποδοσφαίρου στη Ρωσία. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την εθνική Πολωνίας ξεκάθαρο φαβορί, αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε τους Ρουμάνους πάρα πολύ, αφού οι δυνατότητες αυτής της ομάδας είναι αρκετές για να αντισταθεί στην πολωνική ενδεκάδα.

Εθνική Πολωνίας

Οι Πολωνοί έχουν παίξει πέντε παιχνίδια στα τρέχοντα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου του 2018, όπου σημείωσαν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στο ματς με την εθνική του Καζακστάν, οι νίκες έχουν καταγραφεί στους αγώνες με τους Δανούς, Αρμένιους, Ρουμάνους και Μαυροβούνιους. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων υπάρχουν 13 πόντοι και έξι μονάδες χάντικαπ από τους Μαυροβούνιους και τους Δανούς.

Εθνική Ρουμανίας

Με τη σειρά τους οι Ρουμάνοι στους πέντε αγώνες κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μια φορά την ομάδα της Αρμενίας εκτός έδρας με σκορ 5:0. Εκτός από αυτή την καταπληκτική νίκη συνέβησαν τρεις ισοπαλίες και μία εντός έδρας ήττα από τους Πολωνούς. Η εθνική Ρουμανίας στις ικανότητες και τη σύνθεσή της είναι αισθητά κατώτερη από τους Πολωνούς, οπότε οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν στη Βαρσοβία το μέγιστο για να κερδίσουν ένα βαθμό, οι Ρουμάνοι θα παίξουν με δεύτερο νούμερο.

Πρόβλεψη

Η αναμέτρηση μεταξύ της Πολωνίας και της Ρουμανίας είναι πολύ πιθανό να μην είναι αποτελεσματική, οι Πολωνοί θα αρκεστούν και με την ελάχιστη νίκη, ενώ η εθνική Ρουμανίας θα παίξει με δεύτερο νούμερο με την ελπίδα ενός λάθους του αντιπάλου, αλλά ταυτόχρονα με μεγάλη προσοχή στις πύλες της. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *