The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πολωνία – Βόρεια Ιρλανδία στις 12/6/2016 στις 19:00

Poland-NorthernIreland-12.06

Την Κυριακή, 12 Ιουνίου στις 19:00 στον πρώτο αγώνα του ομίλου C του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 στη Νίκαια στο γήπεδο “Allianz Riviera” η εθνική Πολωνίας θα αναμετρηθεί με την εθνική Βόρειας Ιρλανδίας.

Η πιο παραγωγική εθνική της προκριματικής φάσης του Euro-2016, η εθνική Πολωνίας, με 33 γκολ πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλο D, δίνοντας προτεραιότητα στους Γερμανούς, από τους οποίους έχασαν το μοναδικό ματς της εκστρατείας. Στο προηγούμενο ηπειρωτικό τουρνουά, όπου η Πολωνία, μαζί με την Ουκρανία, ήταν οικοδεσπότης, η εθνική της απέτυχε, μη μπορώντας να προκριθεί από το όχι πιο δύσκολο όμιλο στους 16 του Κυπέλλου. Στο επόμενο αγώνα οι εμπειρογνώμονες προβλέπουν μια σαρωτική νίκη των Πολωνών.

Όσον αφορά τη Βόρεια Ιρλανδία, η ομάδα κέρδισε εντυπωσιακά την πρώτη θέση στα προκριματικά για το Euro-2016. Στη φάση των ομίλων η εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας έχασε μόνο 1 ματς, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 10 αγώνες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη πρόκριση των Βρετανών στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς και, κατά τη γνώμη μου, η πρόκληση θα είναι να δείξει το πιο αξιοσέβαστο επίπεδο του ποδοσφαίρου και να μην πέσει με το πρόσωπο στο χώμα.

Τα στατιστικά στοιχεία των προσωπικών συναντήσεων κατανέμουν ομοιόμορφα τις νίκες, αλλά στη νέα ιστορία εξ ολοκλήρου κυριαρχούν οι Πολωνοί. Τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν μεταξύ τους στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2009, τότε ένας αγώνας έληξε με τη νίκη της Πολωνίας και ο δεύτερος με ισοπαλία αντίστοιχα. Οι Βρετανοί δεν χάνουν από τις 25 Μαρτίου του περασμένου έτους, αλλά η πίεση τέτοιου διαγωνισμού μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες. Η πρόβλεψή μου για τον αγώνα: Νίκη της Πολωνίας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *