The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πεσκάρα εναντίον Ρόμα

Pescara-Roma-24.04

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Δευτέρα, 24 Απριλίου, 9:45 μ.μ.

Stadio Adriatico

Η Πεσκάρα είναι η χειρότερη ομάδα στη Σέριε A, ακόμα χειρότερη και από τη Παλέρμο. Τα δελφίνια καταλαμβάνουν την τελευταία θέση, κέρδισαν μόνο 1 νίκη στη σεζόν (δεύτερη πάνω στη Σασουόλο ήταν τεχνική) και δέχτηκαν 72 γκολ (στα top-5 πρωταθλήματα μόνο στην πύλη της Οσασούνα μπήκαν περισσότερα). Μόνο στην αρχή της σεζόν η Πεσκάρα φαινόταν σχετικά καλά, μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Και μετά – 19 ήττες σε 24 γύρους.

Περιττό να πούμε ότι τα δελφίνια έχουν πολύ λίγες πιθανότητες να αντισταθούν στη Ρόμα, η οποία πηγαίνει στην δεύτερη θέση και αγωνίζεται για το απευθείας εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ; Για μεγαλύτερη βεβαιότητα να πούμε ότι σε 9 αγώνες ενάντια σε κορυφαίες πέντε ομάδες η Πεσκάρα σημείωσε 7 γκολ και δέχτηκε 26. Σχεδόν από 3 ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Από 27 πιθανούς βαθμούς τα δελφίνια κέρδισαν μόνο 1.

Η Ρόμα τα έχει όλα σε πλήρη σειρά, τίποτα δεν προμηνύει λάθος. Οι λύκοι έχουν κερδίσει 4 εκτός έδρας στη σειρά με συνολική βαθμολογία 11:1, είναι αήττητοι στους 5 τελευταίους γύρους και, το σημαντικότερο, διατηρούν το κίνητρο στο τουρνουά (σε αντίθεση με την Πεσκάρα, η οποία δεν ονειρεύεται καν να σωθεί από τον υποβιβασμό). Για να μην χάσει το ασήμι και το απευθείας εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ οι Ρωμαίοι απλά πρέπει να νικήσουν την Πεσκάρα. Γιατί; Η διαφορά με την Νάπολι είναι μόνο 2 πόντους, αλλά μπροστά η Ρόμα έχει δύσκολο πρόγραμμα: Λάτσιο, Μίλαν, Γιουβέντους. Το λάθος στον αγώνα εναντίον του αουτσάιντερ δεν επιτρέπεται. Αν και αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό για τους Ρωμαίους, έχουν κερδίσει 11 από 12 αγώνες ενάντια στις επτά ομάδες από το κάτω μέρος.

Απώλειες προσωπικού οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν. Ο Dzeko, ο Salah, ο Nainggolan – όλοι οι σημαντικοί παίκτες είναι παρόντες. Η Πεσκάρα θα βγάλει το λεωφορείο, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για τους λύκους, είναι στην πρώτη θέση στην Σέριε A στον αριθμό των αγγισμάτων στην εστία των αντιπάλων.

Με τη νίκη της Ρόμα τα πάντα είναι σαφές. Γιατί τα δελφίνια δεν θα κρατηθούν καν μέχρι το διάλειμμα; Και πάλι μπανάλ παρατηρήσεις: εδώ και 7 γύρους στη σειρά η Πεσκάρα χάνει στο πρώτο ημίχρονο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο εδώ ήρθε και η Γιουβέντους, για το διάλειμμα έφυγαν με 0:2. Λαμπρό γεγονός: η Πεσκάρα έχει δεχτεί 15 γκολ στα εναρκτήρια 15 λεπτά των αγώνων της. Είναι πάρα πολύ. Αποδεικνύεται, η ομάδα καταρρέει αμέσως, από το πρώτο λεπτό. Ενώ εδώ πρέπει να κρατηθεί 45 λεπτά κόντρα στη Ρομά…

Οι λύκοι σε 9 από τα 16 εκτός έδρας ματς ήταν ήδη μπροστά πριν το διάλειμμα. Αν δει κανείς όλες τις εκτός έδρας νίκες της Ρόμα το 2017, σε όλες τις περιπτώσεις (6 από 6) οι λύκοι έβγαιναν μπροστά ήδη στο πρώτο ημίχρονο. Μπολόνια, Παλέρμο, Ίντερ, Κροτόνε, Τζένοα και Ουντινέζε – όλες έχασαν από τη Ρόμα στο ημίχρονο-αγώνα. Θεωρώ ότι δε θα αποφύγει αυτή τη μοίρα και η Πεσκάρα, το κύριο αουτσάιντερ της σεζόν. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: ημίχρονο-αγώνας – νίκη 2 νίκη 2 με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *