The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Περού εναντίον Τζαμάικα

Peru-Jamaica-14.06

Φιλικός αγώνας

Estadio de la Universidad Nacional San Agustín” Arequipa

14/06/2017 3:30 π.μ. ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα η εθνική του Περού θα παίξει με την εθνική της Τζαμάικας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της εθνικής του Περού, εν μέρει γι’ αυτό οι Νοτιαμερικανοί είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού. Εν μέρει με τη γραμμή πονταρίσματος μπορούμε να συμφωνήσουμε, επειδή οι Περουβιανοί, παρά την τέλεια σύνθεσή τους αυτή τη στιγμή, είναι μια δύναμη, κάτι που φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018.

Στον αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η εθνική του Περού μετά από 14 παιχνίδια στους προκριματικούς γύρους για το Παγκόσμιο Κύπελλο κέρδισε στο ενεργητικό της 18 βαθμούς, βρίσκεται στην 7η θέση, και είναι πίσω από τους τέταρτους στον όμιλο Χιλιανούς 5 μονάδες, που για τους υπόλοιπους τέσσερις γύρους είναι πολύ πιθανό να πάρει πίσω. Στους επτά τελευταίους αγώνες στην έδρα της στα προκριματικά η εθνική του Περού σημείωσε δύο ήττες από τη Χιλή και τη Βραζιλία, τρεις νίκες πάνω στην Παραγουάη, Εκουαδόρ, Ουρουγουάη και ισοπαλίες με την Αργεντινή και τη Βενεζουέλα.

Αποτυχία

Η εθνική της Τζαμάικα απέτυχε στα τρέχοντα προκριματικά. Αυτή η ομάδα έχει υποβιβαστεί στον τέταρτη γύρο, χάνοντας τον όμιλο όπου έπαιζαν εκτός από την εθνική της Τζαμάικα ακόμη και Αϊτή, Παναμάς και Κόστα Ρίκα. Σε τρία τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας η Τζαμάικα έχει μία νίκη επί της Αϊτής και δύο ήττες από την Κόστα Ρίκα και τον Παναμά. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία εκτός έδρας θα ήταν δύσκολο να περιμένει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η εθνική του Περού υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αυτή η ομάδα παίζει καλά εντός έδρας, βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό τόνο, και γενικώς αυτή τη στιγμή φαίνεται πιο δυνατή από την εθνική της Τζαμάικας, που είναι εμφανές από τον μεγάλο αριθμό των δεικτών. Σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής του Περού με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *