The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Τρουά

PSG-Troyes-29.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρενς

Η ΠΣΖ στον 15ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας στην έδρα της θα φιλοξενεί την Τρουά, η οποία αυτή τη στιγμή είναι η μεσαία ομάδα της γαλλικής ελίτ. Σε αυτό το ζευγάρι η Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντηση, οι εταιρείες στοιχημάτων δεν αμφιβάλλουν ότι οι «κόκκινο-μπλε» όχι απλά θα κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά θα το κάνουν συντριπτικά. Με τη γραμμή αυτή είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε, δεδομένων των πρόσφατων εντός έδρας αποτελεσμάτων των Παριζιάνων.

Κάποιες νίκες

Η Παρί Σεν Ζερμέν στα τελευταία έξι παιχνίδια μόνο κέρδιζε, τα θύματα της πλουσιότερης γαλλικής ομάδας ήταν: Νις, Άντερλεχτ, Ανζέ, Νάντη, Σέλτικ και Μονακό. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχει στο ενεργητικό της 38 βαθμούς και εννέα βαθμούς χάντικαπ πριν από τον πλησιέστερο διώκτη, που είναι η Λυών. Συνολικά στην έδρα της στο γαλλικό πρωτάθλημα η ΠΣΖ στη σεζόν 2017–18 έπαιξε επτά παιχνίδια, στα οποία σημείωσε επτά νίκες, η διαφορά τερμάτων είναι 26:5.

Εκτός έδρας όχι πολύ καλά

Η Τρουά στα τελευταία πέντε παιχνίδια ήταν ικανή να σημειώσει δύο νίκες και τρεις ήττες, αλλά εδώ είναι σημαντικό να πούμε ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι κέρδισαν αποκλειστικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Οι ήττες ήταν από την Αμιέν, Καν και Ντιζόν. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Γαλλίας η Τρουά βρίσκεται στην 11η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 18 βαθμοί, η διαφορά από τη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ και Μαρσέιγ είναι 10 βαθμοί.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ εντός έδρας της κατά μέσο όρο σκοράρει 3,7 γκολ ανά παιχνίδι, δεν υπάρχει κανείς που θα μπορέσει να σταματήσει την παριζιάνικη μηχανή στην Λιγκ 1, και κατά πάσα πιθανότητα η Τρουά θα είναι το επόμενο θύμα του πρωτευουσιάνικου τέρας. Στο ζευγάρι ΠΣΖ – Τρουά φαίνεται καλό το ποντάρισμα στη σαρωτική νίκη του ηγέτη του γαλλικού πρωταθλήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -2.5 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *