The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίο Ναντ

PSG-Nantes-18.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 18/11/2017, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο: Παρκ ντε Πρενς

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενοι +2,5 με απόδοση 1,95

Στο αγώνα του 13ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας στις 18 Νοεμβρίου συναντώνται η ΠΣΖ και η Ναντ.

Για τους Παριζιάνους δεν χρειάζεται να γράφουμε πολλά – έτσι κι αλλιώς τα πάντα είναι ξεκάθαρα. Η ομάδα οδηγεί με αυτοπεποίθηση το πρωτάθλημα και εξίσου επιτυχής εμφάνιση έχει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16. Με μία σύνθεση από αστέρια η ΠΣΖ συνθλίβει τους πάντες στην πορεία της, σκοράροντας πολύ: Πρωτάθλημα – σε 12 παιχνίδια σκόραρε 39 γκολ (3,25 γκολ ανά αγώνα), Τσάμπιονς Λιγκ – στα 4 παιχνίδια 17 γκολ (4,25 γκολ ανά αγώνα). Τρελή αποτελεσματικότητα! Αλλά θα μπορέσουν οι Παριζιάνοι να πετύχουν πολλούς στόχους στη Νάντη; Προσωπικά εγώ το αμφιβάλλω. Και να γιατί.

Πρώτον, η ατμόσφαιρα στην ομάδα τώρα δεν είναι η καλύτερη, καθώς υπήρχε μια σύγκρουση μεταξύ Νεϊμάρ και προπονητή Ουνάι Εμέρι, σύμφωνα με την οποία στο εγγύς μέλλον ο τελευταίος μπορεί να απολυθεί.

Δεύτερον, την επόμενη εβδομάδα η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον Σέλτικ, καθώς και πολλοί παίκτες της ομάδας συμμετείχαν στις εθνικές ομάδες, οπότε πιθανόν να εφαρμοστεί η αλλαγή σύνθεσης, επειδή για τους Παριζιάνους δεν είναι καθόλου απαραίτητο να νικήσουν συντριπτικά τη Ναντ, αρκεί να κερδίσουν απλά

Τρίτον, ο επερχόμενος αγώνας για διάφορους λόγους θα χάσουν ο Νεϊμάρ, Marquinhos και Di Maria.

Και τέταρτον, στην ουσία ας μιλήσουμε για τον αντίπαλο της ΠΣΖ τη Ναντ. Τα «κανάρια» αυτή τη σεζόν παίζουν πολύ επιτυχημένα, έχοντας 23 βαθμούς μετά από 12 γύρους, και καταλαμβάνουν την 5η θέση (+7 = 2 -3). Η Νάντ έχασε στους 12 γύρους, παρεμπιπτόντως, μόνο 9 γκολ, που είναι κατά μέσο όρο λιγότερο από 1 γκολ ανά παιχνίδι. Η τρέχουσα φόρμα των «κανάριων» είναι καλή – στα τελευταία πέντε παιχνίδια σημειώθηκαν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Πιστεύω ότι όλες οι επιτυχίες της Ναντ συνδέονται εξολοκλήρου με τον προπονητή της ομάδας τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Το να κάνει από μια μέτρια Λέστερ την πρωταθλήτρια της Αγγλίας, όταν στην ίδια κατηγορία παίζουν οι γίγαντες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, σε απόσταση των 38 γύρων, είναι ένα πραγματικά μεγάλο επίτευγμα! Την ίδια ομάδα – οργανωμένη και πειθαρχημένη – ο Ιταλός προσπαθεί τώρα να χτίσει και στη Γαλλία.

Πρόβλεψη

Συνοψίζοντας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πορεία του επερχόμενου αγώνα είναι πολύ σαφής: η ΠΣΖ θα κυριαρχεί όσο στο εδαφικό, τόσο και αγωνιστικό τομέα, ενώ η Νάντ θα κλειστεί καλά και θα ευελπιστεί για τις αντεπιθέσεις και στάνταρτ καταστάσεις. Οι ομάδες του Ρανιέρι ξέρουν να παίξουν έτσι πολύ καλά. Ως εκ τούτου, δεν είναι χωρίς λόγο που θεωρώ ότι η Ναντ δεν θα χάσει χοντρά στον επερχόμενο αγώνα της 18ης Νοεμβρίου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: φιλοξενούμενοι +2,5 με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *