The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Λιλ

PSG-Lille-07.02

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Η ΠΣΖ την ερχόμενη Τρίτη εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Λιλ. Παρά τα μεγάλα προβλήματα στελέχωσης των Παριζιάνων, οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι εντός έδρας τους θα είναι σε θέση να κερδίσουν τα “σκυλιά”, και με αυτή τη στάση των «παντογνωστών» πρέπει να συμφωνήσουμε.

Με προβλήματα

Pastore, Mounier, Ντι Μαρία, Trapp, Verratti – ηδού η λίστα των τραυματισμένων παικτών πριν από τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ. Είναι σαφές ότι ο πάγκος των Παριζιάνων είναι ο βαθύτερος στο πρωτάθλημα, αλλά να χάσει δύο βασικούς μέσους και τερματοφύλακα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα. Όσον αφορά τις στατιστικές των εντός έδρας παιχνιδιών, η ΠΣΖ στο Λιγκ 1 της σεζόν 2016–17 στο Παρκ ντε Πρενς έπαιξε 11 αγώνες, όπου σημείωσε επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, διαφορά τερμάτων είναι 25:4.

Λιλ του «πάτους»

Η Λιλ κατά την τελευταία δεκαετία έχει λάβει σταθερή σύνδεση στο μυαλό των ανθρώπων με την ομάδα του «πάτους» και τα στατιστικά στοιχεία της τρέχουσας σεζόν επιβεβαιώνουν την τάση αυτή. Εκτός έδρας τα “σκυλιά” στο πλαίσιο του Λιγκ 1 έπαιξαν 11 αγώνες, όπου σκόραραν 7 γκολ και δέχθηκαν 13. Συνολικά εκτός έδρας η Λιλ έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Ταυτόχρονα η τωρινή φόρμα των μελλοντικών φιλοξενούμενων μπορεί να ονομαστεί καλή, αφού η Λιλ έχει κερδίσει τρεις φορές και μόλις δύο φορές έπαιξε ισοπαλία σε πέντε τελευταία παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ είναι πολύ ισχυρή, ειδικά σε εντός έδρας αγώνες, αλλά η Λιλ τώρα επιταχύνθηκε και ταξιδεύει στη γαλλική πρωτεύουσα για τους πόντους. Η ΠΣΖ εντός έδρας της σχεδόν δε χάνει γκολ στο δικό της δίχτυ, ενώ η Λιλ είναι γνωστή για την ισχυρή άμυνα, εκτός αυτού τα “σκυλιά” έχουν προφανή προβλήματα με την απόδοση σε εκτός έδρας παιχνίδια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *