The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Ρεν

psg-rennes-06-11

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν στην αρχή αυτού του πρωταθλήματος επιτρέπει στον εαυτό της την πολυτέλεια της απώλειας βαθμών. Ωστόσο, η ΠΣΖ εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους ηγέτες και φαβορί για τον τίτλο. Νίκη στην ακραία περιοδεία επί της Λιλ 0:1, έγινε η έβδομη σε αυτό το πρωτάθλημα, καθώς και επέκτεινε το αήττητο σερί των Παριζιάνων έως 4 παιχνίδια. Ως αποτέλεσμα, μετά από 11 γύρους η ΠΣΖ σκόραρε 23 πόντους με συνολικό σκορ 20:7 και καταλαμβάνει τη 3 θέση στην κατάταξη.

Όπως για μία μεσαίας κατηγορίας ομάδα της Λιγκ 1 Γαλλίας η Ρεν στο τρέχον πρωτάθλημα ξεκίνησε αρκετά καλά και αυτή τη στιγμή έχει μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί για τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Νίκη στην ακραία περιοδεία επί τη Μετς 1:0 ήταν η έκτη κατά το τρέχον πρωτάθλημα, καθώς και επέκτεινε το αήττητο σερί της Ρεν έως 4 παιχνίδια. Πριν από αυτό η Ρεν νίκησε τη Νάντη 1:2 και Γκινγκάμπ 1:0, και έπαιξε ισοπαλία με την Μπορντό 1:1, και ακόμα νωρίτερα έχασε από την Ντιζόν 3:0. Ως αποτέλεσμα, μετά από 11 γύρους, η Ρεν σημείωσε 20 πόντους με συνολικό σκορ 13:12, και κατέχει τη 5η θέση στην κατάταξη.

Στους αγώνες μεταξύ των ομάδων αυτών συχνά η νίκη παρέμεινε στο πλευρό της Παρί Σεν Ζερμέν. Επίσης, σημειώνω ότι η Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη πραγματοποίησε αρκετά δύσκολο ματς στην Ελβετία, όπου κέρδισε στην κατηγορία την Βασιλεία 1:2. Η ΠΣΖ εντός έδρας στους πέντε αγώνες σημείωσε 11 πόντους, ενώ σκόραρε εννέα και δέχτηκε μόλις 1 γκολ. Και αν λάβουμε υπόψη ότι η Ρεν εκτός έδρας δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο, όπου στα 5 παιχνίδια εκτός έδρας σημείωσε 4 πόντους με συνολικό σκορ 3:9, οι πιθανότητες των φιλοξενούμενων είναι σχεδόν μηδενικές. Ποντάρισμα για το παιχνίδι: και οι δύο θα σκοράρουν – όχι.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *