The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άγιαξ στις 03/08/2016 στις 21:30

PAOK-Ajax-03.08

Τουρνουά: Τσάμπιονς Λιγκ

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια στο στάδιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να ονομαστεί η αναμέτρηση της ελληνικής ΠΑΟΚ και της Άγιαξ Ολλανδίας. Η ΠΑΟΚ βιώνει τώρα μια περίοδο ανόδου, την περασμένη σεζόν η ομάδα κατάφερε να γίνει η δεύτερη στην Ελλάδα, και τώρα ο σύλλογος έχει προσφέρει αρκετά χρήματα για την ενίσχυση της σύνθεσης. Με τη σειρά τους οι πολίτες της Άμστερνταμ έχουν μια πλούσια ιστορία, αλλά οι πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας δεν είναι καθόλου ιδανικές.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμη και η ΠΑΟΚ έπρεπε να προετοιμάζεται για τον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, παίζοντας φιλικούς αγώνες. Οι Έλληνες νίκησαν την ολλανδική Twente και τη βελγική Κλαμπ Μπριζ, αλλά έχασαν από τη ρουμανική Στεάουα Βουκουρεστίου. Στον πρώτο αγώνα εναντίον του Άγιαξ ωραία αποδείχθηκε ο αρχάριος της ΠΑΟΚ ο Djalma, ο οποίος έριξε τη μπάλα πάνω από τον Ολλανδό τερματοφύλακα, ο οποίος βγήκε μακριά από το τέρμα, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το πλεονέκτημα οι εκπρόσωποι της Ελλάδα, ο Dolberg στο δεύτερο ημίχρονο έχει αποκατασταθεί το status quo.

Η Άγιαξ έχασε τον Fischer, ο οποίος για 5.000.000 ευρώ έφυγε στην αγγλική Μίντλεσμπρο, και τώρα στη σειρά είναι η μεταγραφή του Πολωνού Arkadiusz Milik, ο οποίος έπαιζε πάρα πολύ δυνατά την προηγούμενη σεζόν και σκόραρε μόνο στην Eredivisie περισσότερα από 20 γκολ. Η Άγιαξ ξέρει να εκπαιδεύσει τους νέους και να βάζει τους παίκτες στα πόδια τους, αλλά αμέσως να αντικαταστήσει τους δύο επιθετικούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ακόμα και για μια από τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Πρόβλεψη

Η ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο στόχο της να περάσει στο γύρο play-off του Τσάμπιονς Λιγκ. Για το σκοπό αυτό οι Έλληνες μπορεί να αρκεστούν ακόμη και μια λευκή ισοπαλία στο ματς εντός έδρας, αλλά σίγουρα οι εκπρόσωποι της Ελλάδα σκοπεύουν την ερχόμενη Τετάρτη να παίξουν για να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η ΠΑΟΚ δεν θα χάσει με απόδοση 1,41στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *