The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παλμέιρας – Σάντος στις 13/7/2016 στις 02:30 π.μ.

Palmeiras-Santos-13.07

Το πρόγραμμα του 14ου γύρου της Serie A Βραζιλίας θα ολοκληρώσει η συνάντηση μεταξύ της Παλμέιρας, η οποία ηγείται στο πρωτάθλημα και της ομάδας Σάντος, η οποία με τη σειρά της είναι στο γκρουπ τους πιο κοντινούς διώκτες και τόσο εύκολα δε θα παραδώσουν τη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι οι “λευκό-κίτρινοι”.

Ισχυρό παιχνίδι

Οι ποδοσφαιριστές της Παλμέιρας παίζουν πολύ ισχυρά στο τέλος του Ιουνίου και αρχές Ιουλίου στο εθνικό πρωτάθλημα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Serie A η ομάδα του Κούκι έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ήττα από την Κρουζέιρο, η οποία συνέβη εκτός έδρας. Μετά από 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος Βραζιλίας στο ενεργητικό των “χοίρων” είναι 28 πόντοι και πρώτη θέση στην κατάταξη, τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει και η Κορίνθιανς, αλλά η Παλμέιρας έχει ένα παιχνίδι στο χέρι.

Οι πιθανότητες για Κόπα Λιμπερταδόρες

Η Σάντος είναι μόλις έξι μονάδες πίσω από την Παλμέιρας, και η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι θα μειώσει αυτό το μειονέκτημα έως τρεις, και επίσης θα βγάλει τους “λευκό-κίτρινους” στην τρίτη θέση στην κατάταξη, δηλαδή στη θέση στη ζώνη του νοτιοαμερικανικών Κυπέλλων. Ταυτόχρονα, πρέπει να πούμε ότι εκτός έδρας η Σάντος παίζει όχι πολύ σταθερά, σε επτά αγώνες εκτός έδρας σημείωσε μόλις δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Παλμέιρας παίζει τέλεια εντός έδρας της, με επτά νίκες σε επτά αγώνες στη Serie A της φετινής σεζόν. Η Σάντος δεν έχει την καλύτερη στατιστική εκτός έδρας, ως εκ τούτου, δε πρέπει να περιμένουμε νίκη από τους “λευκό-κίτρινους” εκτός έδρας. Ενώ τα «γουρούνια» θα παίξουν μόνο για τη νίκη, επιπλέον πρέπει να πω ότι η Παλμέιρας εκτός έδρας της σχεδόν δεν χάνει γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Παλμέιρας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *