The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Παλμέιρας εναντίον Βιτόρια

Palmeiras-Vitoria-16.07

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

Κυριακή, 16 Ιουλίου, 5:00 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Allianz Parque, Σάο Πάολο

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σέριε A Βραζιλίας η Παλμέιρας εντός έδρας θα παίξει με την ομάδα Βιτόρια από το Σαλβαδόρ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι την τρέχουσα σεζόν ξεκίνησαν πολύ ασθενέστερα από ό, τι έπαιξαν την περασμένη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά η Παλμέιρας παραμένει μία από τις ισχυρότερες ομάδες της ελίτ της Βραζιλίας, και εντός έδρας οι «πράσινοι» έχουν 67% των νικών.

Έπεσαν στην έκτη θέση

Η Παλμέιρας έπεσε στην έκτη θέση μετά την εντός έδρας ήττα από την Κορίνθιανς στο 13ο γύρο της Σέριε A. Στο ενεργητικό των «πράσινων» υπάρχουν 19 βαθμοί και 16 μονάδες διαφορά με την Κορίνθιανς. Εντός έδρας τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Βραζιλίας το 2017 έπαιξαν έξι αγώνες, όπου έχουν σημειώσει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, σκόραραν 9 γκολ και έχασαν 3.

Εντός έδρας ήττα από τη Βάσκο

Η Βιτόρια έχασε επίσης εντός έδρας στο 13ο γύρο του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Τώρα, η ομάδα του Σαλβαδόρ βρίσκεται στην 18η θέση στην κατάταξη, στο ενεργητικό της Βιτόρια υπάρχουν 12 βαθμοί, τρεις μονάδες μέχρι τη σωτήρια 16η θέση. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια – τρεις ήττες από τη Βάσκο ντα Γκάμα, την Ατλέτικο Παραναένσε και τη Σάντος, ισοπαλία με την Μπάια και εκτός έδρας νίκη στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία είναι δύσκολο να ελπίζει για ένα θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας αγώνα εναντίον την Παλμέιρας.

Πρόβλεψη

Η Παλμέιρας στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Βιτόρια θα προσπαθήσει να κερδίσει, και μάλλον θα το κάνει σίγουρα, είναι πάρα πολύ αισθητή η διαφορά στην κατηγορία των «πράσινων» και των Σαλβαδόριων. Για το λόγο αυτό το στοίχημα για τη νίκη της Παλμέιρας φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Παλμέιρας με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *