The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ουκρανία – Βόρεια Ιρλανδία στις 16/6/2016 στις 19:00

Ukraine-NorthernIreland-16.06

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου φάσης των ομίλων του Euro 2016 η εθνική Ουκρανίας θα παίξει εναντίον της ομάδας της Βόρειας Ιρλανδίας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι ξεκίνησαν τουρνουά στη Γαλλία με ήττες, και ο ηττημένος του επερχόμενου παιχνιδιού μπορεί να αγοράσει εισιτήρια για το σπίτι.

Πιθανότητες υπάρχουν

Η ομάδα του Φομένκο έχασε στον πρώτο γύρο από την εθνική Γερμανίας με σκορ 0:2. Παρά το σίγουρο σκορ, για τους τρέχοντες πρωταθλητές του κόσμου δεν ήταν εύκολη η αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, και το δεύτερο γκολ ο Schweinsteiger έβαλε στο 90ο+ λεπτό. Η εθνική Ουκρανίας έδειξε την εξαιρετική κίνηση και ανταγωνιστικότητα του ποδοσφαίρου. Στο επερχόμενο παιχνίδι κανείς δεν θα επιβραδύνει την ταχύτητα, ο Κονοπλιάνκο και οι εταίροι προετοιμάζονται αποκλειστικά για τη νίκη επί της ομάδας Ιρλανδίας, γι’ αυτό υπάρχουν όλα τα προαπαιτούμενα.

Εάν η Ουκρανία στον αγώνα με τη Γερμανία έδειξε τα “δόντια”, η Βόρεια Ιρλανδία έχασε από τους Πολωνούς με σαφές πλεονέκτημα των τελευταίων. Το τελικό σκορ 0:1 δεν αντικατοπτρίζει την τεράστια υπεροχή, την οποία είχε η ομάδα του Αδάμ Ναβάλκι σε εκείνο το παιχνίδι. 18 κεφαλιές προς το τέρμα έναντι των δύο στους Βορειοιρλανδούς, 8 κόρνερ έναντι ενός, το 60% της κατοχής της μπάλας έναντι των σαράντα. Αυτά τα στατιστικά δείχνουν ότι η εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας δίκαια υπάρχει αουτσάιντερ του ομίλου С, ενώ η εθνική Ουκρανίας λίγο διαφέρει από τους σημερινούς Πολωνούς.

Πρόβλεψη

Οι Ουκρανοί είναι διατεθειμένοι να μπουν στα πλέι-οφ του Euro 2016, και για το σκοπό αυτό στο επερχόμενο παιχνίδι εναντίον της βρετανικής ομάδας η ενδεκάδα του Φομένκο χρειάζεται μόνο νίκη. Η σύνθεση της σλαβικής ομάδας είναι σαφώς ισχυρότερη από εκείνη της Βόρειας Ιρλανδίας, και η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ουκρανίας με απόδοση 1,55 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *