The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ουαλία εναντίον Ιρλανδία

Wales-Ireland-09.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018

Δευτέρα, 9/10/2017, 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κάρντιφ Σίτι

Ουαλία

Οι Ουαλλοί την Παρασκευή κατάφεραν να κερδίσουν την πιο σημαντική νίκη στη Γεωργία. Το 41% ​​του χρόνου κατοχής της μπάλας, 9 σουτ στο στόχο και 3 στο δοκάρι μεταμορφώθηκαν σε ένα γκολ, ενώ οι “σταυροφόροι” απέτυχαν να κάνουν αποτελεσματικές ενέργειες. 1:0 – και χάρη σε αυτή την νίκη η ομάδα του Κρις Κόουλμαν είναι ο βασικός υποψήφιος για συμμετοχή στα play-offs από τον όμιλο D.

Στην έδρα της η εθνική Ουαλίας κατάφερε να νικήσει τη Μολδαβία (4:0) και την Αυστρία (1:0), καθώς και έπαιξε ισοπαλία με τη Γεωργία και τη Σερβία (1:1). Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι Ιρλανδοί δεν έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας στο Κάρντιφ.

Ιρλανδία

Ο “Πράσινος Στρατός” στον αγώνα της Παρασκευής ήταν επίσης σε θέση να επιτύχει τη νίκη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός αυτό, επειδή στο Δουβλίνο φιλοξενούμενη ομάδα ήταν η εθνική Μολδαβίας.

Την ίδια στιγμή οι αριθμοί του αγώνα μας λένε ότι οι φιλοξενούμενοι φαινόταν πολύ καλά: ισότητα στην κατοχή της μπάλας, 14-10 στα χτυπήματα, 3-4 στα σουτ στο δοκάρι, 3-7 στα κόρνερ. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό οι φιλοξενούμενοι απλά χαλάρωσαν μόλις σημείωσαν 2 γκολ εντός των πρώτων 20 λεπτών από τον Daryl Murphy (Νότιγχαμ Φόρεστ).

Μετά από 9 γύρους η Ουαλία νιώθει την ανάσα της Ιρλανδίας. Η διαφορά με τους “δράκους” είναι μόνο 1 μονάδα, αλλά σε κάθε περίπτωση η ενδεκάδα του Μίχαελ Όνέϊλ στο Κάρντιφ χρειάζεται μόνο νίκη. Θα το επιτύχει ο “πράσινος στρατός”; Δεδομένου ότι εκτός έδρας νικήθηκε η Αυστρία, γιατί όχι; Ωστόσο, οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές.

Πρόβλεψη Ουαλία – Ιρλανδία

Πριν από τον προκριματικό γύρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία οι εθνικές της Ουαλίας και της Ιρλανδίας αγωνίστηκαν στην κατάταξη του Euro-2007. Τότε στην Ιρλανδία καταγράφηκε νίκη της γηπεδούχου ομάδας με σκορ 1:0, και στην Ουαλία – ισοπαλία 2:2. Σημειώστε ότι και οι δύο ομάδες τότε δεν έλαβαν εισιτήριο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα στοιχήματα για τον αγώνα:

νίκη της Ουαλίας για 2.13

ισοπαλία για 3.34


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *