The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ουαλία – Βέλγιο στις 01/07/2016 στις 22:00

Wales-Belgium-01.07

Στο στάδιο των προημιτελικών του Euro 2016 προκρίθηκαν μερικές καταπληκτικές ομάδες, μία από τις οποίες είναι εθνική Ουαλίας. Η Αγγλία και Ισπανία έχουν ήδη αποκλειστεί από το διαγωνισμό, ενώ η εθνική Ουαλίας εξακολουθεί να παίζει, και έχει ακόμη καλές πιθανότητες να περάσει στο κουαρτέτο των ισχυρότερων στην ήπειρο. Ο αντίπαλος των “δράκων” θα είναι η εθνική του Βελγίου, η οποία ξεκίνησε το τουρνουά με την ήττα, αλλά στη διάρκεια του φόρουμ έχει αποκτήσει ορμή, και οι “κόκκινοι διάβολοι” στα μάτια των εταιρειών στοιχημάτων είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού.

Η εθνική Ουαλίας εδώ και δύο αγώνες στη σειρά δεν χάνει. Στη φάση των ομίλων οι «δράκοι» με αυτοπεποίθηση νίκησαν τους Ρώσους 3:0, και στους 16 οι Ουαλοί ήταν ισχυρότεροι της Βόρειας Ιρλανδίας, νικώντας την με σκορ 1:0. Δείχνει την υψηλής ποιότητας άμυνα της ομάδας του Coleman, αλλά θα πρέπει να δοθεί η προσοχή στο επίπεδο των βρετανικών ανταγωνιστών, το οποίο δεν ήταν πολύ υψηλό.

Η εθνική Βελγίου έχασε τον πρώτο αγώνα στο Euro 2016 εναντίον των Ιταλών, αλλά μετά από εκείνο το παιχνίδι οι “κόκκινοι διάβολοι” μόνο κέρδιζαν και δεν έχαναν γκολ. Από τα πόδια των Βέλγων έπληξαν οι Ιρλανδοί, Σουηδοί και Ούγγροι. Στους τελευταίους ο Azar και η ομάδα τους έβαλαν τέσσερα γκολ, τώρα είναι η σειρά της εθνικής Ουαλίας; Αν η εθνική Βελγίου στο επερχόμενο παιχνίδι θα είναι σε θέση να αποδείξει τις δυνατότητές της τουλάχιστον κατά 80%, τότε είναι να λυπηθούμε την ομάδα του Coleman.

Πρόβλεψη

Οι Βέλγοι φαίνονται πολύ ισχυροί και πιθανόν θα προκριθούν στον επόμενο γύρο του τουρνουά, ενώ το Euro 2016 έχει δείξει ότι το αουτσάιντερ δεν μπορεί να υποτιμηθεί, ειδικά όταν στη σύνθεσή τους έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι ο Μπέιλ και Ράμσεϊ, όμως οι Βέλγοι φαίνονται προτιμότεροι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Βέλγιο (νίκη έστω σε ένα ημίχρονο) με απόδοση 1,44 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *