The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 27/04/2016

Олимпиакос-ПАОК-27.04

Την Τετάρτη, 27 Απριλίου στις 17:00 στο γήπεδο του Πειραιά “Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός στο επαναληπτικό αγώνα του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα υποδεχτεί την ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά έγινε πρωταθλητής της χώρας, κερδίζοντας 85 βαθμούς στους 30 αγώνες του πρωταθλήματος με διαφορά τερμάτων 81-16. Οι γηπεδούχοι είναι διευθετημένοι στο χρυσό του πρωταθλήματος να προσθέσουν την κούπα της χώρας, έχοντας κερδίσει εκτός έδρας στο πρώτο αγώνα 3:0. Το δρόμο του στο Κύπελλο Ελλάδας και στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός πέρασε έντονα, πρώτα υπήρχε νίκη επί της Χανιάς 4:1, 6:0, στο προημιτελικό – ο Αστέρας 5:0, 1:1, και τώρα η ΠΑΟΚ, στην οποία καταγράφτηκε η τεχνική ήττα 0:3, λόγω της αναταραχής στις κερκίδες στον πρώτο ημιτελικό. Αν και το σκορ του αγώνα ήταν 2:1 υπέρ του Ολυμπιακού. Το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού σ’ αυτή τη σεζόν αποτελείται από 10 παιχνίδια, τα οποία τα έχει κερδίσει με συνολικό σκορ 32-4.

Η ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της σεζόν στην 4η θέση με 45 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 45-32. Στο Κύπελλο η ΠΑΟΚ με τη σειρά της πέρασε την Καλλονή 1:2, 3:0, τον Πανιώνιο 1:1, 0:0 λόγω του εκτός έδρας γκολ, αλλά στη κόντρα με τον Ολυμπιακό οι συνθήκες παρενέβη, και αντί το 1:2 στον επαναληπτικό αγώνα η ομάδα θα βγει με σκορ 0:3. Εκτός έδρας το 2016 η ΠΑΟΚ πραγματοποίησε 10 αγώνες, όπου σημείωσε μόλις 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Σε προσωπικές συναντήσεις των αντιπάλων το πλεονέκτημα είναι στη πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος κέρδισε στους φιλοξενούμενους και τα τρία παιχνίδια αυτή τη σεζόν, με διαφορετικό σκορ 1:0, 2:0 και 3:0. Η τύχη του εισιτηρίου στον τελικό έχει αποφασιστεί, έτσι ώστε οι ομάδες μπορούν να παίξουν αυτό το παιχνίδι για τους θεατές και να ευχαριστήσουν τους οπαδούς με πολλά γκολ. Η πρόβλεψή μου είναι: όβερ 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *