The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ολλανδία εναντίον Ιταλίας

Netherlands-Italy-28.03

Φιλικός αγώνας

Amsterdam Arena“, Άμστερνταμ

Ημερομηνία αγώνα: 28/03/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Οι εθνικές Ολλανδίας και Ιταλίας θα παίξουν μεταξύ τους την επόμενη Τρίτη στην πρωτεύουσα των «πορτοκαλί», στην πόλη του Άμστερνταμ. Η ομάδα του Blind το περασμένο Σάββατο έχει σκοντάψει και πάλι, χάνοντας από τους Βουλγάρους με σκορ 0:2. Μετά από αυτή την ήττα μπορεί να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «πορτοκαλί» θα μάχονται τρελά στο επερχόμενο αγώνα. Επιπλέον, ο αντίπαλος των «πορτοκαλί» είναι πολύ ισχυρός, η νίκη επί των «μακαρονάδων» θα προσδώσει σιγουριά στην ενδεκάδα της Ολλανδίας.

Δύσκολα προκριματικά

Η εθνική Ολλανδίας στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 παίζει στον όμιλο Α μαζί με τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Βουλγαρία, τη Λευκορωσία και το Λουξεμβούργο. Μετά από πέντε γύρους η εθνική Ολλανδίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, στο ενεργητικό της είναι επτά πόντοι και έξι μονάδες διαφορά από την εθνική Γαλλίας. Σε αυτήν την περίπτωση η δεύτερη θέση στο όμιλο στο τέλος του τουρνουά θα είναι επιτυχία για τους «πορτοκαλί».

Δικά τους προβλήματα

Εάν η Ολλανδία αγωνίζεται πλέον μόνο για τη δεύτερη θέση στον όμιλό της, η εθνική Ιταλίας έχει ακόμα καλές πιθανότητες για απευθείας εισιτήριο στη Ρωσία. Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι «μακαρονάδες» με αυτοπεποίθηση νίκησαν τους Αλβανούς εντός έδρας με σκορ 2:0. Εάν εντός έδρας τους οι Ιταλοί παίζουν πολύ καλά, χάνουν πολύ σπάνια, εκτός έδρας οι «μακαρονάδες» από καιρό σε καιρό χάνουν, όπως έγινε πρόσφατα από τους Βέλγους και Γερμανούς

Πρόβλεψη

Η εθνική Ολλανδίας συχνά σε εντός έδρας φιλικούς αγώνες έχει νικήσει ισχυρούς αντιπάλους όπως η Ισπανία, για παράδειγμα. Ενώ οι Ιταλοί στους φιλικούς εκτός έδρας αγώνες σπάνια προκαλούν αίσθηση, επιπλέον, ο Ventura σίγουρα θα κάνει πειράματα με τη σύνθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ολλανδία δε θα χάσει με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *