The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ολλανδία εναντίον Βουλγαρίας

Netherlands-Bulgaria-03.09

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 07:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Άμστερνταμ στο γήπεδο «Yohan Kroyff Arena» η εθνική της Ολλανδίας θα φιλοξενεί τη εθνική ομάδα Βουλγαρίας στο πλαίσιο του επόμενου προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ρωσία.

Την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, η ολλανδική εθνική έπαιξε εκτός έδρας στο Παρίσι εναντίον της εθνικής Γαλλίας. Οι Ολλανδοί, οι οποίοι από καιρό με τίποτε δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη περιοδεία «αλλαγής γενιάς», χαρακτηρίζονται με το αδύναμο παιχνίδι και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Σε εκείνο το ματς η ενδεκάδα του Αντβοκάτ δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ στο 14ο λεπτό, αλλά κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα η αποφασιστική στιγμή ήταν η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Strootman. Βασικά, μετά η εθνική Ολλανδίας άντεξε άλλα 10 λεπτά και κατέρρευσε. Στο τέλος, ήττα 4:0 και ειλικρινά απατηλές πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο.

Η εθνική ομάδα της Βουλγαρίας, παράλληλα με την ολλανδική, πραγματοποίησε τη συνάντηση με τη Σουηδία. Η Βουλγαρία έπαιζε εντός έδρας της, αλλά καθόλου δε θεωρούταν φαβορί. Ωστόσο, εντός έδρας βοηθάνε ακόμα και οι τοίχοι. Ένα γρήγορο γκολ στο 12ο λεπτό έπρεπε να βοηθήσει τους Βουλγάρους, αλλά οι Σουηδοί σαφώς δεν είχαν σκοπό να παραιτηθούν. Έχοντας σκοράρει 4 γκολ για δύο, το 1ο ημίχρονο έληξε με ισοπαλία 2:2, παρά το γεγονός ότι η Σουηδία δεν έχει σκοράρει το πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι κερκίδες κυνηγούσαν τους γηπεδούχους να πάνε μπροστά, που συνέβαλε πολύ στην κατάκτηση του στόχου, το οποίο έγινε στο 79ο λεπτό. Ως αποτέλεσμα, η Βουλγαρία ανέβηκε στη τρίτη θέση στην κατάταξη, και η διαφορά από τη 2η προκριματική θέση είναι 1 βαθμό.

Ξεκινώντας το 2006, μεταξύ αυτών δύο ομάδων παίχτηκαν 4 αγώνες. Σε αυτές τις συναντήσεις σημειώθηκε μία ισοπαλία, μία νίκη της εθνική Ολλανδίας, καθώς και δύο συναντήσεις νικήθηκαν από τους Βούλγαρους. Να σας υπενθυμίσω ότι τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους η Βουλγαρία εντός έδρας της νίκησε την Ολλανδία 2:0. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα γίνει και για τις δύο ομάδες σ’ αυτό το ματς, αλλά η ολλανδική ομάδα θα έχει τον αγώνα εντός έδρας, όπου σίγουρα θα λάβει καλή υποστήριξη, αλλά οι «τρύπες» στην άμυνα ασφαλώς θα φέρουν γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *