The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ολιμπίκ Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν στις 21/05/2016, 22:00

Марсель-ПСЖ-21.05

Το Σάββατο, 21 Μαΐου στη Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία και τη Γερμανία θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες Κυπέλλων των χωρών αυτών. Το γαλλικό ζευγάρι των φιναλίστ είναι: Ολιμπίκ Μαρσέιγ κόντρα στη Παρί Σεν Ζερμέν, ο αγώνας θα λάβει χώρα στο Παρίσι στο “Stade de France”, κάτι που μπορεί να ονομαστεί ένα μικρό πλεονέκτημα για την ομάδα του Λοράν Μπλαν.

Η αποτυχία της σεζόν

Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ απέτυχε στην τρέχουσα σεζόν στη γαλλική Ligue 1, καταφέρνοντας να λάβει μόλις 13η θέση στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα πρωταθλήματος. Είναι ενδιαφέρον, ότι οι νότιοι είχαν καλύτερη εμφάνιση σε εκτός έδρας παιχνίδια από ό, τι σε παιχνίδια, που διεξήχθησαν στο «Ποδηλατοδρόμιο». Στο δρόμο προς τον τελικό του Κυπέλλου η Ολιμπίκ ήταν ισχυρότερη των ομάδων όπως Καν, Μονπελιέ, Τρελισσάκ, Γκρανβίλ, Σοσό.

Οι καλύτεροι στη Γαλλία

Η τρέχουσα σεζόν έδειξε ότι οι Παριζιάνοι αυτή τη στιγμή είναι μερικά κεφάλια πιο ισχυροί από κάθε ομάδα στη Γαλλία, για το γεγονός αυτό μαρτυράει το χάντικαπ της ομάδας του Λοράν Μπλαν στην κατάταξη μπροστά από τους διώκτες. Την ΠΣΖ από τη Λυών και Μονακό χωρίζουν 31 μονάδες. Στη σεζόν του 2015-2016 οι “κόκκινο-μπλε” έχουν υποστεί μόλις δύο ήττες σε 38 παιχνίδια του πρωταθλήματος στο Ligue 1, και στο δρόμο προς το τελικό νίκησαν τις εξής ομάδες: Wasquehal, Τουλούζη, Λυών, Σεντ Ετιέν και Λοριάν. Κατά το μέσον όρο στις συναντήσεις του Κυπέλλου η ΠΣΖ σκόραρε δύο γκολ ανά αγώνα.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν αμφιβάλλουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα κερδίσει το Κύπελλο και θα κάνει το χρυσό γαλλικό διπλό. Το ερώτημα είναι μόνο ένα: με ποιο σκορ οι Παριζιάνοι θα νικήσουν τη Μαρσέιγ. Αυτή η αντιπαράθεση μπορεί να ονομαστεί κύριο, οπότε η ομάδα του Λοράν Μπλαν δε θα ντρέπεται ιδιαίτερα να σκοράρει πολλά γκολ. Η Ολιμπίκ στην τρέχουσα σεζόν δεν φαίνεται για ομάδα που μπορεί να αντισταθεί στην πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,53 στην εταιρεία WillimHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *