The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ξάνθη εναντίον ΠΑΟΚ

Xanthi-PAOK-09.02

Κύπελλο Ελλάδας Προημιτελικός, Παιχνίδι 1

αύριο, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Skoda Ξάνθη Αρένα

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Ελληνικού Κυπέλλου η Ξάνθη θα παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν μια καλή σεζόν και μάχονται μεταξύ τους για τη δεύτερη θέση στην ελληνική Super League, για το λόγο αυτό, η μέλλουσα αναμέτρηση στο Κύπελλο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Προς το παρόν τέταρτοι

Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ελλάδας η Ξάνθη αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 32 πόντοι, μόνο τρεις μονάδες περισσότερο έχει ο Πανιώνιος και ΠΑΟΚ. Σε πέντε τελευταίους αγώνες οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχασαν τρεις φορές, σημείωσαν μία ισοπαλία και μία νίκη. Οι ήττες συνέβη από τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και ΟΦΗ, η ισοπαλία συνέβη με την ΑΕΚ, και η μοναδική νίκη έπεσε στον αγώνα του κυπέλλου εντός έδρας ενάντια ΟΦΗ.

Ήδη τρίτη

Σε αντίθεση με την Ξάνθη, η οποία τώρα δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, οι δείκτες του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό είναι απλά εξαιρετικοί: πέντε νίκες σε πέντε τελευταίους αγώνες. Αυτή η νικηφόρα πορεία βοήθησε τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους να ανέβουν στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος στην τρίτη θέση. Τώρα στο ενεργητικό της ομάδας είναι 35 βαθμοί και η τρίτη θέση, το ίδιο έχει και ο Πανιώνιος. Κατά την τρέχουσα περιοδεία στο πλαίσιο της ελληνικής Super League ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας έπαιξε 10 αγώνες, όπου σημείωσε έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Ο ΠΑΟΚ είναι τώρα σε εξαιρετική κατάσταση, αυτή η ομάδα παίζει πολύ καλά εκτός έδρας και έχει θέσει ως στόχο τη νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να προσπαθήσετε να ρισκάρετε και να στοιχηματίσετε στους φιλοξενούμενους. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να υπενθυμίσουμε ότι η Ξάνθη τον τελευταίο καιρό δεν εντυπωσιάζει, αυτή η ομάδα βιώνει μια σαφή κρίση στο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του ΠΑΟΚ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,43.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *