The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νόρκεπινγκ εναντίον Πρίστινα

Norrkoping(Swe)-Prishtina(Kos)-29.06

Γιουρόπα Λιγκ – Προκριματικά, Ευρώπη

Nya ParkenΝόρκεπινγκ

Πέμπτη, 29 Ιουνίου, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Σουηδίας η Νόρκεπινγκ στον πρώτο γύρο των προκριματικών της Γιουρόπα Λιγκ θα συναντηθεί με την ομάδα από το Κόσσοβο την Πρίστινα. Να κρίνουμε για την πραγματική δύναμη των μελλοντικών φιλοξενουμένων είναι αρκετά δύσκολο, επειδή στη διεθνή σκηνή αυτή η ομάδα δεν έχει παίξει ακόμη, αλλά αν περάσουμε την αναλογία με την εθνική ομάδα του Κόσσοβο, είναι απίθανο ότι την Πρίστινα να περιμένουμε καταπληκτικό ποδοσφαίρου, κάτι αντίθετο.

Προς το παρόν δεύτεροι

Η Νόρκεπινγκ της Σουηδίας ήταν η πρωταθλήτρια του 2015, αλλά το 2016 η ομάδα είχε παραχωρήσει την πρώτη θέση στη Μάλμε, η οποία θα παίξει τώρα στα προκριματικά του Champions League, ενώ η Νόρκεπινγκ ξεκινά στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα το πρωτάθλημα σε αυτήν την σκανδιναβική χώρα είναι σε πλήρη εξέλιξη, η Νόρκεπινγκ έπαιξε 13 γύρους, όπου κατάφερε να κερδίσει 27 πόντους. Τον ίδιο αριθμό πόντων έχει και ο ηγέτης η Μάλμε, μόνο η Νόρκεπινγκ έπαιξε έναν αγώνα περισσότερο. Εντός έδρας οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στο πλαίσιο του πρωταθλήματός τους έπαιξαν 8 αγώνες, όπου σημείωσαν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Δεύτεροι στο Κόσσοβο

Η Πρίστινα στη σεζόν 2016 – 17 κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Κόσσοβο. Αυτή η ομάδα σκόραρε σε 33 αγώνες 72 πόντους και είναι πέντε μονάδες πίσω από την πρωταθλήτρια της χώρας. Για την Πρίστινα ο επερχόμενος αγώνας θα είναι το ντεμπούτο στη διεθνή σκηνή.

Πρόβλεψη

Η Νόρκεπινγκ μετά από μια μεγάλη απουσία στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν αμέσως συγκρούστηκε με την Ρόσενμποργκ  και έχασε εκείνη την αναμέτρηση. Τώρα η σουηδική ομάδα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο δεύτερο στη σημασία Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νόρκεπινγκ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *