The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα  Ντόρτμουντ εναντίον Άουγκσμπουργκ

borussiadortmund-augsburg-20-12

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Μεσοβδόμαδα θα πραγματοποιηθεί ο 16ος γύρος της γερμανικής Μπουντεσλίγκα, και ένας από τους αγώνες της Τρίτης θα είναι ματς μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και Άουγκσμπουργκ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε την Άουγκσμπουργκ, αυτή η ομάδα είναι πολύ καλοστημένη, έχει πειθαρχία, δε χάνει πολλά στο δίχτυ της, επίσης κρατάει γερά σε εκτός έδρας αγώνες.

Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι σε κρίση

Οι ΒΕΣΤΦΑΛΟΙ μπήκαν σε μια σειρά των αποτυχιών. Η ομάδα του Τούχελ παίζει πολύ καλά, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να αρχίσει να κερδίζει με συνέπεια. Στα τελευταία τρία παιχνίδια η Ντόρτμουντ έχει τρεις ισοπαλίες: με τη Ρεάλ, την Κολωνία και το Χόφενχαϊμ, στην κατάταξη οι “πρώσοι” βρίσκονται στην πέμπτη θέση, κάτι που δεν ικανοποιεί την διοίκηση της ομάδας. Εντός έδρας της στο πλαίσιο του γερμανικού πρωταθλήματος η Ντόρτμουντ πραγματοποίησε επτά αγώνες, όπου σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Άουγκσμπουργκ του «πάτους»

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Άουγκσμπουργκ κέρδισε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη στη σεζόν, νικώντας την Γκλάντμπαχ. Οι Βαυαροί έπαιξαν χειρότερα από τα “πουλάρια”, αλλά χάρη στις καλές ενέργειες της άμυνας κατάφεραν να αντέξουν και να χρησιμοποιήσουν, στην πραγματικότητα, τη μόνη ευκαιρία για γκολ. Εκτός έδρας η Άουγκσμπουργκ στην Μπουντεσλίγκα έπαιξε επτά συναντήσεις, όπου σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. 6 γκολ παθητικά, ίδιος είναι ο αριθμός των θετικών γκολ.

Πρόβλεψη

Η Ντόρτμουντ δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ η Άουγκσμπουργκ παρουσιάζει σταθερό ποδόσφαιρο του «πάτους» και πηγαίνει στο Ντόρτμουντ για να κερδίσει πόντους. Οι Βαυαροί θα φύγουν στην άμυνα όλοι μαζί, θα εμποδίζουν τους «πρώσους» να παίζουν και θα περιμένουν την ευκαιρία στο λάθος του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3.5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *