The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Μονακό

BorussiaDortmund-Monaco-11.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 1

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Την ερχόμενη Τρίτη ξεκινά ο γύρος του προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ένα από τα παιχνίδια αυτού του σταδίου θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μονακό. Για τις δύο ομάδες η πρόκριση στις οκτώ ισχυρότερες ομάδες του ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι επίτευγμα, επειδή η Ντόρτμουντ είναι τώρα ακόμη και στη Γερμανία δεν είναι καθόλου στην κορυφή, επειδή η Μονακό είναι αισθητά κατώτερη από πολλούς αντιπάλους στην Ευρώπη στα οικονομικά και τη σύνθεση, αλλά όσο η Ντόρτμουντ, τόσο και οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν αυτή τη σεζόν αρκετά επιθετικό ποδόσφαιρο, το οποίο είναι πολύ ωραίο ευχάριστο για τον θεατή.

Μεγάλη ήττα

Η Ντόρτμουντ έχει χάσει τον τελευταίο της αγώνα, και έχει χάσει με μεγάλο σκορ από τον κύριο αντίπαλό της την Μπάγερν. Να χάνεις είναι πάντα δυσάρεστο, αλλά για την αύξηση του κίνητρου μια τέτοια κατάσταση θα μπορούσε να ωφελήσει. Εντός έδρας της η Μπορούσια παίζει πάντα πολύ δυνατά, ειδικά στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχει η δύναμη

Τον τελευταίο καιρό η Μονακό παίρνει τακτικά τους πόντους στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, αλλά η πρώην δύναμη, όταν παλιά η Μονακό παρέσερνε όλους στο πέρασμά της, δεν υπάρχει πια. Είναι δύσκολο να είναι κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν σε σούπερ φόρμα. Το πρόσφατο τελικό του Λιγκ Καπ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε επίσης ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι ευάλωτοι, για την ομάδα του Zhardima μια ελάχιστη ήττα στο Ντόρτμουντ θα είναι παρόμοια με τη νίκη, και αν ξαφνικά θα καταφέρει να φέρει ισοπαλία από τη Γερμανία, σε αυτή την κατάσταση οι πιθανότητες πρόκρισης στο ημιτελικό για τους Γάλλους θα είναι απλά εξαιρετικές.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ από το πρώτο λεπτό θα δείξει στη Μονακό στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ όλη τη δύναμη των επιθέσεων, από τις οποίες η Μονακό δύσκολα να βγει με το κεφάλι ψηλά. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπορούσια με απόδοση 1,70.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *