The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Μπενφίκα

BorussiaDortmund-Benfica-08.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

Τετάρτη, 8 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες των play-off του Τσάμπιονς Λιγκ, ένας εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μπενφίκα. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των αντιπάλων έληξε με σκορ 1:0 υπέρ των Πορτογάλων, τώρα η γερμανική ομάδα έχει μια καλή ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για την ήττα εκείνη. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει και παράλληλα να μη χάσει γκολ στην εστία της, ενώ οι “αετοί” θα κάνουν τα πάντα για να σκοράρουν το στόχο.

Στην άνοδο

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ στα μέσα Φεβρουαρίου βρισκόταν σε ύφεση, αλλά τον τελευταίο καιρό η φόρμα των «σφιγγών» είναι εξαιρετική. Σε τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Tuhel μόνο κέρδιζε: τη Βόλφσμπουργκ, Φράιμπουργκ και Μπάγερ, έχασε σε αυτά τα τρία παιχνίδια μόνο δύο γκολ στα δίχτυα από την Μπάγερ. Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας οι «σφίγγες» βρίσκονται στην τρίτη θέση, 13 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη την Μπάγερ.

Επιτυχίες της Μπενφίκα

Ενώ η Μπενφίκα δεν είχε καμία ύφεση, οι “αετοί” σε πέντε ακραία παιχνίδια μόνο κέρδιζαν: την Μπορούσια, Σπόρτινγκ Μπράγκα, Ντεπορτίβο, Έστοριλ και Φεϊρένσε. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Πορτογαλίας η Μπενφίκα είναι στην πρώτη θέση, μία μονάδα χάντικαπ από την Πόρτο, η οποία είναι ο κύριος διώκτης και ανταγωνιστής των “αετών” στην τρέχουσα περιοδεία.

Πρόβλεψη

Η Μπενφίκα χρειάζεται πολύ γκολ εκτός έδρας, εάν συμβεί αυτό, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα πρέπει να σκοράρει τρία γκολ στην εστία των «αετών», και δεδομένης της καλής άμυνας τω μελλοντικών φιλοξενούμενων αυτό θα καταστήσει πολύ δύσκολη επιχείρηση. Στο επερχόμενο ματς το στοίχημα στην αποτελεσματική ενέργεια των Πορτογάλων φαίνεται λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπενφίκα θα σκοράρει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *