The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον ΡΜ Λειψίας

BorussiaDortmund-RBLeipzig-14.10

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ

Ο κεντρικός αγώνας του όγδοου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της ΡΜ Λειψίας, η πρώτη γερμανική ομάδα αυτή τη στιγμή θα φιλοξενεί τους «ταύρους» από το ανατολικό τμήμα της χώρας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, με αυτή την γραμμή μπορεί κανείς να συμφωνήσει. Είναι πολύ πιθανό ότι στην τρέχουσα σεζόν η Ντόρτμουντ θα βάλει όλες τις δυνάμεις της στην κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας. Η Ντόρτμουντ έχει ήδη προβλήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην Μπουντεσλίγκα, με δεδομένη την αστάθεια της Μπάγερν, υπάρχει μια όμορφη ευκαιρία για να αγωνιστεί με τους «κόκκινους» για τον τίτλο.

Ηγέτης

Η Ντόρτμουντ μετά από επτά γύρους στην Μπουντεσλίγκα σημείωσε 19 βαθμούς, που αντιστοιχούν στην πρώτη θέση στην κατάταξη. Η Μπάγερν και η Χόφενχαϊμ, οι πιο στενοί διώκτες της ομάδας από το Ντόρτμουντ, έχουν 14 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Ντόρτμουντ έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα, η ήττα συνέβη στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δύο μέτωπα

Η ΡΜ Λειψίας μόλις την περασμένη σεζόν μπήκε στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου, και στο δεύτερο έτος συμμετοχής κιόλας αυτή η ομάδα παίζει σε δύο μέτωπα, και όχι όπου κι όπου, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΡΜ Λειψίας προσπαθεί να αντιστοιχεί στο επίπεδο, αλλά τα προβλήματα είναι ορατά ακόμα με γυμνό μάτι, καθώς και μια σειρά από παίκτες πρέπει να παίξουν στους αγώνες για τις εθνικές, επίσης  η ομάδα στερείτε αισθητά της φρεσκάδας.

Πρόβλεψη

Για την Μπορούσια το γερμανικό πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα, έτσι όλες οι δυνάμεις θα στραφούν στον μέγιστο αριθμό νικών στη Μπουντεσλίγκα. Η ΡΜ Λειψίας στην τρέχουσα σεζόν δεν παίζει άσχημα, αλλά αισθητά ασθενέστερα από την προηγούμενη περιοδεία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *