The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

BorussiaDortmund-RealMadrid-26.09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Τρίτης στο δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι bookmakers σε αυτό το ζευγάρι είναι στην πλευρά της ισπανικής ομάδας, η οποία υπάρχει μικρό φαβορί. Η αναρτημένη γραμμή στοιχημάτων φαίνεται αμφιλεγόμενη, καθώς η γερμανική ομάδα τον τελευταίο καιρό φαίνεται πολύ ισχυρή, ενώ η Ρεάλ έχει σημαντικά προβλήματα με την ποιότητα του ποδοσφαίρου και τα αποτελέσματα.

Στην πρώτη θέση

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά από 6 γύρους που έπαιξε στο γερμανικό πρωτάθλημα, κατόρθωσε να κερδίσει 16 βαθμούς, που αντιστοιχούσαν στην πρώτη θέση στην κατάταξη. Δύο μονάδες πίσω από τις “σφίγγες” βρίσκονται οι “αγρότες” από το ΣΙΝΣΧΑΙΜ, τρεις μονάδες λιγότερες έχει Μπάγερν. Στον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπορούσια έχασε εκτός έδρας από την Αγγλική Τότεναμ, τώρα η Ντόρτμουντ δεν έχει το δικαίωμα να χάσει σε μητρικούς τοίχους.

Όχι σίγουρο παιχνίδι

Η Ρεάλ Μαδρίτης στα μέσα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου έχασε στην έδρα της από την Μπέτις Σεβίλλη με σκορ 0:1, χάνοντας τον αποφασιστικό στόχο από τους “λευκό-πράσινους” στο 90ο + 4 λεπτά του αγώνα. Μετά από αυτό οι «μαρέγκες» με αρκετή δυσκολία κέρδισαν την Αλαβές εκτός έδρας. Η ελαφρότητα, η οποία υπήρχε στη Ρεάλ στην αρχή της σεζόν, κάπου εξαφανίστηκε, η ομάδα του Ζιντάν αναζητά το παιχνίδι της, προς το παρόν αυτή η ενδεκάδα είναι πολύ μακριά από τη βέλτιστη της κατάσταση.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει το υψηλότερο κίνητρο για το επικείμενο παιχνίδι, η ήττα από την Ρεάλ θα περιπλέξει αισθητά τη ζωή των “σφιγγών”. Με τη σειρά της η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι σε φόρμα, η Μαδριλένιοι δεν θα έχουν αντίρρηση και για την ισοπαλία στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον ενός από τους ανταγωνιστές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπορούσια Ντόρτμουντ δε θα χάσει με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *