The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Γκλάντμπαχ

BorussiaDortmund-BorussiaMonchengladbach-23.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Αύριο, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ

Ο κεντρικός αγώνας του έκτου γύρου του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ντόρτμουντ και Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, ένα ντέρμπι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρίες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των “σφιγγών”, είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς αυτή τη γραμμή πονταρίσματος για διάφορους λόγους. Πρώτον, η Ντόρτμουντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αυτή η ομάδα παίζει πολύ ισχυρά, κερδίζει τους αντιπάλους της, δεν έχει κανένα πρόβλημα με την υλοποίηση των ευκαιριών, ενώ τα «μουλάρια» τους καλύτερους τους αγώνες πραγματοποιούν εντός έδρας, εκτός έδρας η Γκλάντμπαχ έχει πάντα αρκετά προβλήματα.

Ηγέτης

Η Ντόρτμουντ μετά από πέντε γύρους σημείωσε 13 βαθμούς. Αυτός ο αριθμός των βαθμών αντιστοιχεί στην πρώτη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα. Η μόνη ισοπαλία καταγράφηκε στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Φράιμπουργκ. Την Βόλφσμπουργκ, την Χέρτα, την Κολωνία και το Αμβούργο οι “μαύρο-κίτρινοο” κέρδισαν.

Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες

Οι στατιστικές της Μπορούσια από την Μενχενγκλάντμπαχ είναι πολύ πιο μέτριες από αυτές της Ντόρτμουντ. Μόλις οκτώ βαθμοί στον κουμπαρά μετά από πέντε παιχνίδια. Υπάρχει μια ήττα από την Άιντραχτ, ισοπαλίες με την Άουγκσμπουργκ και τη Λειψία, νίκες επί της Κολωνίας και της Στουτγάρδης. Και οι δύο νίκες ήταν εντός έδρας, εκτός έδρας – δύο ισοπαλίες, οι οποίες για την Γκλάντμπαχ είναι επίσης καλό αποτέλεσμα. Στην κατάταξη η Μπορούσια βρίσκεται στην έβδομη θέση, μόλις μία μονάδα διαφορά από τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλά κίνητρα: η Ντόρτμουντ θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα στην κατάταξη, ενώ η Γκλάντμπαχ δεν είναι αντίθετη στο να ανέβει στη ζώνη του Europa League. Οι  “σφίγγες” είναι πολύ καλές τώρα, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, οπότε μην παίρνετε κινδύνους και στοιχηματίζετε εναντίον της ομάδας του Πέτερ Μποζ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *