The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νταντί – Χαρτ οφ Μιντλόθιαν

dundee-hearts-23-12

Στις 23 Δεκέμβρη στις 09:45 μ.μ. στο γήπεδο “Dens Park” στον αγώνα του 19ου γύρου του πρωταθλήματος Σκωτίας η Νταντί θα φιλοξενεί τη Χαρτ.

Η Νταντί δεν παίζει με πολύ αυτοπεποίθηση στην τρέχουσα σεζόν, κι όμως υπάρχει πρόοδος στα αποτελέσματα της ομάδας, μετά από τη σειρά από 10 αγώνες χωρίς νίκη και έξι ήττες στη σειρά στους τελευταίους 7 γύρους η ομάδα σκόραρε 10 πόντους, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα μετά από ένα κακό κομμάτι της σεζόν. Ως αποτέλεσμα η Νταντί μετά από 18 γύρους με 16 πόντους και τη διαφορά τερμάτων 15-24 βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Στην έδρας τους οι «The Dark Blues» πραγματοποιήσανε 9 αγώνες και κέρδισαν 9 πόντους, σκοράροντας οκτώ φορές και δέχοντας 11 γκολ. Σημειώνω ότι στους τελευταίους τρεις εντός έδρας αγώνες η Νταντί δεν χάνει, έχοντας νικήσει τη Μάδεργουελ 2:0, Ινβερνές 2:1 και έχοντας μοιράσει τους πόντους με τη Ρος Κάουντι 0:0.

Η Χαρτ στις τελευταίες 10 συναντήσεις έχει υποστεί μόλις 2 ήττες, πετυχαίνοντας 3 νίκες και 5 αγώνες έχοντας τελειώσει με ισοπαλία. Μετά από 18 γύρους οι «καρδιές» με 28 πόντους στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 32-22 μοιράζονται τη 3-4η θέση στον πίνακα με την Αμπερντίν. Εκτός έδρας η Χαρτ έπαιξε 9 αγώνες και σκόραρε 10 πόντους, η σειρά της ομάδα χωρίς νίκη εκτός έδρας ήδη έχει 5 αγώνες, όπου σημειώθηκαν μόλις 3 πόντοι, και τρέχει από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Πρόβλεψη

Η Χαρτ έχει να χάσει από τη Νταντί 4 παιχνίδια στη σειρά, κέρδισε τρία παιχνίδια και μια φορά έπαιξε ισοπαλία. Πιστεύω ότι σε αυτό το ματς οι φιλοξενούμενοι τουλάχιστον δε θα χάσουν. Στοίχημα για τον αγώνα: χάντικαπ 2 (0) με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *