The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντέρρι Σίτι εναντίον Κορκ

DerryCity-CorkCity-23.06

 Πρωτάθλημα Ιρλανδίας

Παρασκευή, 23 Ιουνίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Maginn Park

Ένας από τους αγώνες του 19ου γύρου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ντέρρι Σίτι και Κορκ Σίτι, μιας ισχυρής μεσαίας ομάδας του ελίτ πρωταθλήματος Ιρλανδίας και του ηγέτη του. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων συμφωνούν στο γεγονός ότι η Κορκ Σίτι έχει μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, και με τέτοια γραμμή μπορεί να συμφωνήσει κανείς, δεδομένων των τελευταίων στατιστικών στοιχείων των μελλοντικών αντιπάλων, καθώς και του επίπεδου αυτών των ομάδων.

Πέμπτοι στον όμιλο

Η Ντέρι Σίτι μετά από 18 γύρους που διεξήχθησαν στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας βρίσκεται στην πέμπτη θέση στον όμιλο. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 28 πόντοι και 24 μονάδες διαφορά από τον ηγέτη την Κορκ Σίτι. Εντός έδρας της η Ντέρι Σίτι πέτυχε πέντε νίκες σε 9 παιχνίδια στο τρέχοντα πρωτάθλημα Ιρλανδίας. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι κέρδισαν δύο φορές με δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Μόνο νίκες

Με τη σειρά της η Κορκ Σίτι στα πέντε τελευταία παιχνίδια πέντε φορές κατάφερε να κερδίσει. Νικήθηκαν η Ντροχέντα, Σλίγκο Ρόβερς, Σάμροκ Ρόβερς, Νταντάλκ και Λίμερικ. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Ιρλανδίας η Κορκ βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 52 πόντοι και 18 πόντους χάντικαπ από τον πλησιέστερο διώκτη την Νταντάλκ. Εκτός έδρας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ιρλανδίας 2017 η Κορκ Σίτι έπαιξε 9 αγώνες, όπου σημείωσε οκτώ νίκες και μία ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Κορκ Σίτι αυτή τη στιγμή είναι δύο κεφάλια ισχυρότερη από όλες τις άλλες ομάδες του ιρλανδικού ελίτ πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένης της Ντέρι Σίτι. Στο επερχόμενο παιχνίδι όλα εξαρτώνται από τη διάθεση και την επιθυμία με την οποία θα παίξουν οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο φαβορί φαίνεται να είναι η μόνη σωστή λύση. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κορκ Σίτι με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *