The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νορκόπινγκ εναντίον ΑΙΚ

Norrkoping-AIK-01.06

Την 1η Ιούνη στις 08:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Νορκόπινγκ η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο «Nya Parken» θα φιλοξενεί την ΑΙΚ στον αγώνα του 16ου γύρου του πρωταθλήματος της Σουηδίας.

Η Νορκόπινγκ σε εξαιρετική κατάσταση έρχεται στον εντός έδρας αγώνα, η ομάδα είναι αήττητη από τις 17 Απριλίου για 8 αγώνες, έχοντας σημειώσει 6 νίκες και δύο ισοπαλίες. Μετά από 11 γύρους η ενδεκάδα του Gustafsson με 23 πόντους και διαφορά τερμάτων 19-12 είναι ηγέτης του σουηδικού πρωταθλήματος. Στην έδρα της «Πέκινγ» σε 6 συναντήσεις κέρδισε 13 πόντους, σκόραρε 10 και έφαγε 5 γκολ. Ανίκητη εντός έδρας σειρά της Νορκόπινγκ αποτελεί 4 ματς, στα οποία η ομάδα σκόραρε 10 πόντους.

Η ΑΙΚ έρχεται στον αγώνα με τη σειρά από 5 παιχνίδια χωρίς ήττα, έχοντας κερδίσει σ’ αυτά 13 πόντους, σκοράροντας 4 γκολ χωρίς να έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ. Η ΑΙΚ στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε 9 αγώνες και σκόραρε 17 πόντους σε αυτούς, παίζοντας κλειστό ποδόσφαιρο, πέτυχε οκτώ και έφαγε πέντε γκολ. Με τέτοιες παραμέτρους η ομάδα καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στον πίνακα. Εκτός έδρας «Gnaget» έπαιξε 4 παιχνίδια και σκόραρε 9 πόντους, με διαφορά τερμάτων 5:3.

Νορκόπινγκ και AIK είναι μεγιστάνες του σουηδικού ποδοσφαίρου, οι τελευταίες 6 επίσημες συναντήσεις των ομάδων ήταν ζωντανές και παραγωγικές. Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι αντάλλαξαν σαρωτικές νίκες εντός έδρας 4:1 και 6:0. Στο επερχόμενο αγώνα τόσους πολλούς στόχους δεν πρέπει να αναμένουμε, η ΑΙΚ αυτή τη σεζόν οικοδομεί το παιχνίδι στην άμυνα και σ’ αυτό η ομάδα πηγαίνει τέλεια. Η πρόβλεψή μας για αυτό το ματς είναι: under 3 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *