The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νις εναντίον Τρουά

Nice-Troyes-11.08

Λιγκ 1 Γαλλίας

Αύριο, 8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Allianz Ριβιερά, Νις

Στο δεύτερο γύρο του γαλλικού κυπέλλου της σεζόν 2017-18 η Νις εντός έδρας θα παίξει με την Τρουά. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησαν στο τρέχον πρωτάθλημα, η Τρουά ήταν σε θέση να κερδίσει ένα βαθμό, ενώ η Νις έχασε τον εκτός έδρας αγώνα. Η Νις την περασμένη σεζόν έπαιζε πολύ καλά σε εντός έδρας αγώνες, οι bookmakers και στην τρέχουσα περίοδο περιμένουν από τους «αετούς» της επανάληψης των στατιστικών.

Πέρασαν την Άγιαξ

Η Νις έχει καταφέρει να παίξει δύο αγώνες στα προκριματικά του Champions League. Ο αντίπαλος των «αετών» ήταν η Άγιαξ. Ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία και έφερε ισοπαλία 1:1, ο  δεύτερος αγώνας επίσης έληξε με ισοπαλία, αλλά 2:2. Λόγω του εκτός έδρας γκολ η Νις κατάφερε να προκριθεί. Στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Champions League ο αντίπαλος της Νις θα είναι η Νάπολι. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γαλλίας η Νις έχασε από τη Σεντ Ετιέν εκτός έδρας με σκορ 0: 1.

Έχει λιγότερους επίσημους αγώνες

Σε αντίθεση με Νις, η οποία έχει ήδη καταφέρει να παίξει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, η Τρουά έπαιξε μόνο στο γαλλικό πρωτάθλημα, και μόνο ένα αγώνα κατά της Ρεν. Αυτό το παιχνίδι έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τρουά και έληξε με ισοπαλία 1:1. Στο 46ο λεπτό της συνάντησης ο Grandsir σκόραρε στη Ρεν, στο 69ο λεπτό ο Τελλ ισοφάρισε σ’ εκείνο το ματς. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Τροία θα χαρεί στον αγώνα με τη Νις και για ένα κερδισμένο βαθμό.

Πρόβλεψη

Πολύ σύντομα η Νις θα παίζει στα πλέι-οφ του Champions League και για κάποιο χρονικό διάστημα αυτή η ομάδα θα συγκεντρωθεί στο στόχο πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Champions League. Αν είναι έτσι, τώρα πρέπει να κερδίζει πόντους στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, ειδικά σε εντός έδρας αγώνες. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στη νίκη των γηπεδούχων φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Η δωρεάν με πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νις με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *