The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νις εναντίον Νάπολι

Nice(Fra)-Napoli(Ita)-22.08

Στις 22 Αυγούστου του 2017 στις 09:45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι της τελικής φάσης των προκριματικών του Champions League, στο οποίο η Νις θα φιλοξενεί εντός έδρας στο «Allianz Riviera» τη Νάπολι.

Όπως είπα στην πρόβλεψή μου για τον τρίτο γύρο του γαλλικού πρωταθλήματος, η Νις στην αρχή της τρέχουσας σεζόν βρίσκεται σε μεγάλη κρίση. Η ομάδα στερείται πολλών σημαντικών παικτών, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη της περασμένης σεζόν – Μάριο Μπαλοτέλι. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η Νις στα τρέχοντα προκριματικά του Champions League με δυσκολία και μόνο χάρη στο «στόχο εκτός έδρας» πέρασε στον ημιτελικό την Άγιαξ, στη συνέχεια έχασε από τη Σαιντ-Ετιέν, Τρουά και Νάπολι στο 1ο αγώνα.

Για την ιταλική Νάπολι ο αγώνας εναντίον της Νις στον τελικό του προκριματικού του Champions League, ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν. Σε εκείνη τη συνάντηση η Νάπολι θεωρήθηκε φαβορί, στην πραγματικότητα αυτή η κατάσταση επιβεβαιώθηκε πλήρως από την ομάδα στην έδρα της. Εύκολα ασίστ από πίσω των χάβμπεκ της Νις επέτρεψαν να ανοίξει ο λογαριασμό στο 13ο λεπτό του παιχνιδιού. Έχοντας παίξει αρμοδίως σε κάθε περιοχή του πεδίου, η Νάπολι έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει με ένα άνετο σκορ, και στο 70ο λεπτό του παιχνιδιού υλοποίησε με επιτυχία το πέναλτι.

Πρόβλεψη

Να υπενθυμίσω ότι εκτός από το ματς στις 16 Αυγούστου στον 1ο αγώνα του τελικού προκριματικού σταδίου, η Νάπολι και η Νις μεταξύ τους έπαιξαν δύο φορές. Τότε τον Αύγουστο του 2015 κέρδισε η Νις, και τον Αύγουστο του 2016 η νίκη ήταν της Νάπολι 3-0. Προς το παρόν, όλα βγαίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε η Νάπολι θα συνεχίσει. Νομίζω ότι οι Ιταλοί, οι οποίοι συνηθισμένα παίζουν με αξιοπιστία στην άμυνα, θα κλείσουν όλους τους δρόμους προς την εστία τους και θα προκριθούν στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νάπολι με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *