The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νις εναντίον Μαρσέιγ

Nice-Marseille-01.10

Λιγκ 1 Γαλλίας

Την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου του 2017 στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) η Νις εντός έδρας στο «Allianz Riviera» θα παίξει εναντίον Μαρσέιγ στο πλαίσιο του 8ου γύρου του πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Στις 28 Σεπτεμβρίου στον αγώνα της δεύτερης ημέρας της φάσης των ομίλων του Γιουρώπα Λιγκ η Νις εντός έδρας της συναντήθηκε με Φίτεσε. Δεδομένης της φυσικής κατάστασης που έχουν αποκτήσει οι “αετοί”, η Νις σε αυτό το παιχνίδι θεωρήθηκε φαβορί. Tελικό σκορ δικαιολόγησε όλες τις προσδοκίες –3:0 νίκη τη Νις. Όσον αφορά τα τελευταία αποτελέσματα στη Λιγκ 1, η Νις μετά από την ισοπαλία με την Ανζέ 2:2 στον τελευταίο γύρο έπεσε στην ένατη θέση στη βαθμολογία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε να επεκτείνει το αήττητο σερί, το οποίο έχει 3 παιχνίδια στη σειρά.

Παρόμοια απόδοση στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Γιουρώπα Λιγκ την περασμένη Πέμπτη είχε και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Μαρσέιγ. Ωστόσο, σε σύγκριση με τη Νις, οι «νότιοι» σ’ εκείνο τον αγώνα έμειναν αξέχαστοι με τις ανεπιτυχείς ενέργειες, έχοντας χάσει από τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ 1:0. Αλλά στο εθνικό πρωτάθλημα η Μαρσέιγ σε αντίθεση με τη Νις έκανε ένα λάθος λιγότερο, δηλαδή η νίκη στην τελευταία περιοδεία επί της Τουλούζ με σκορ 2:0 έγινε η δεύτερη στη σειρά και ήδη τέταρτη στην τρέχουσα περίοδο.

Πρόβλεψη

Κατά την περίοδο από το 2015 μεταξύ Νις και Μαρσέιγ παίχτηκαν πέντε αγώνες, η Νις ήταν ισχυρότερη τρεις φορές, ενώ η Μαρσέιγ σημείωσε μόνο μία νίκη. Όπως μπορείτε να δείτε, η Νις είναι μια ομάδα διάθεσης, και αν το παιχνίδι πηγαίνει καλά, τότε κάθε αντίπαλος δε θα σταθεί τυχερός. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νις με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *