The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νις εναντίον Ανζέ

Nice-Angers-22.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Αύριο, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Allianz Ριβιερά, Νίκαια

Την ερχόμενη Τετάρτη η Νις στην έδρα της θα φιλοξενεί την Ανζέ στον έβδομο γύρο του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η Νις στις εταιρείες στοιχημάτων υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, με τη γραμμή αυτή είναι δύσκολο να μην συμφωνήσει κάνεις, τουλάχιστον με βάση τις δυνατότητες των μελλοντικών αντιπάλων. Η Νις ξεκίνησε τη σεζόν όχι με τον καλύτερο τρόπο, απέτυχε να προκριθεί στην φάση των ομίλων του Champions League, αλλά μετά από το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών οι «αετοί» έχουν συνέρθει και δείχνουν ένα πολύ αξιοπρεπές επίπεδο του ποδοσφαίρου, το οποίο φαίνεται μεταξύ άλλων στα αποτελεσμάτων της ομάδας.

Τρεις νίκες

Στα τρία τελευταία παιχνίδια η Νις μόνο κέρδιζε. Υπάρχουν νίκες επί της Μονακό, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Ρεν. Σε αυτούς τους αγώνες η Νις σκόραρε 10 γκολ, έχασε μόνο ένα γκολ στην πύλη της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη βελγική ομάδα. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Γαλλίας οι μελλοντικοί γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση, έχοντας στο ενεργητικό τους 9 βαθμούς.

Δύο μονάδες πίσω

Η Ανζέ είναι πίσω από τη Νις δύο μονάδες, στο ενεργητικό τους οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν επτά βαθμούς. Η Ανζέ σε τρεις από τις πέντε συναντήσεις στη Λιγκ 1 έπαιξε ισοπαλία με τη Μαρσέιγ, Λιλ, Σεντ Ετιέν, η ήττα καταγράφηκε από τη Μετς, και νίκη επί της Αμιέν. Σε γενικές γραμμές η Ανζέ είναι μια καλή ομάδα που μπορεί να δώσει μάχη σε πολλούς, αλλά εκτός έδρας κόντρα στη Νις αυτή η ομάδα δεν έχει πολλές δυνατότητες.

Πρόβλεψη

Η Νις απέκτησε καλή φόρμα, η ενδεκάδα του Φαβρ προσπαθεί να μπει στο Top-3 της Λιγκ 1, η ομάδα έχει ως στόχο πρόκριση και πάλι στο Champions League. Οι «αετοί» πάντα θεωρείται ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, σίγουρα στο επερχόμενο παιχνίδι θα δείξει το μέγιστο της όριο και θα κερδίσει τη μεσαία ομάδα του ελίτ γαλλικό πρωταθλήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νις με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *