The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νιούκασλ Γιουνάιτεντ vs Μάντσεστερ Σίτι 19/04/2016 στις 21:45

НьюкаслЮнайтед-МанчестерСити-19.04

Την Τρίτη, 19/04/2016 στις 21:45 στο μεταφερόμενο αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Premier League της Αγγλίας στο γήπεδο «St. James Park» η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα παίξει κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Συνεχίζει να αγωνίζεται για τη διατήρηση της θέσης στο πρωτάθλημα η ποδοσφαιρική ομάδα της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, στον τελευταίο αγώνα κέρδισε την πρώτη συνάντηση από τις 06.02.2016. Έτσι, μετά από 33 αγωνιστικές οι παίκτες του Rafa Benitez έχουν 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 19 ήττες. Έχοντας σημειώσει στις προηγούμενες συναντήσεις 35 και έχοντας δεχτεί 61 γκολ, οι «Καρακάξες» σκόραραν 28 πόντους και πήραν τη 19η θέση στη ζώνη του υποβιβασμού του πρωταθλήματος, απέχοντας 3 πόντους από τη σωσίβια 17η θέση. Να σημειώσω ότι τους περισσότερους πόντους η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κέρδισε στα εντός έδρας παιχνίδια, συνολικά στους 16 εντός έδρας αγώνες πήρε 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να αγωνίζεται για τις κορυφαίες θέσεις στο τέλος του πρωταθλήματος. Μετά την ολοκλήρωση των 33 αγωνιστικών οι «Πολίτες» έχουν προσθέσει στο ενεργητικό τους 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 9 ήττες, η διαφορά τερμάτων των προηγούμενων αγώνων ήταν 61:33, και η Πόλη σκόραρε 60 πόντους και πήρε τη 3η θέση στην κατάταξη, αφήνοντας πίσω την Αρσεναλ. Οι παίκτες του Pellegrini μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ, κερδίζουν εδώ και τρίτο παιχνίδι στη σειρά, και στην τελευταία αγωνιστική επικράτησαν της Τσέλσι 3:0.

Το προϊστορικό των τετ-α-τετ αγώνων λέει ότι το πλεονέκτημα και κατά συνέπεια περισσότερες νίκες είχε η Μάντσεστερ Σίτι. Να υπενθυμίσω ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου η Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας επικράτησαν της Νιούκαστλ με σκορ 6:1. Η Νιούκασλ από όλες τις δυνάμεις προσπαθεί να κρατήσει την πιθανότητα διατήρησης της θέσης στο πρωτάθλημα, και στο τελευταίο ματς έπαιξε πολύ καλά, όπου πέτυχε νίκη επί της Σουόνσι 3:0. Αλλά και η Σίτι πιστεύει στις δυνάμεις της, και έρχεται σίγουρα να κερδίσει. Στοίχημα: Διπλό 2.

Πρόβλεψη: Διπλό 2 με απόδοση 1,62 στη στοιχηματική εταιρία Sportingbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *