The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Τότεναμ

NewcastleUnited-Tottenham-12.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 13 Αυγούστου, 3:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Σεντ Τζέιμς Παρκ, Νιούκασλ

Ο καινούριος της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ ξεκινά στην ελίτ του αγγλικού πρωταθλήματος με εντός έδρας παιχνίδι εναντίον Τότεναμ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγιστάνας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και τακτικός συμμετέχων του Champions League. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των «σπιρουνιών», τα οποία έχουν κάνει πολύ έντονη προετοιμασία πριν την έναρξη της σεζόν, οι Λονδρέζοι ξέρουν πολύ καλά να παίξουν εκτός έδρας, αλλά την ίδια στιγμή η αποτελεσματικότητα της Τότενχαμ μειώνεται σημαντικά όταν φεύγουν εκτός του γηπέδου τους.

Αντίπαλοι δεύτερης κατηγορίας

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εκπαιδευόταν με τις «γάτες», ή μάλλον, έπαιζε εκτός σεζόν με τις ομάδες όχι υψηλότερου επιπέδου. Οι αντίπαλοι της Νιούκασλ ήταν: Πρέστον, Μπέφορντ Σίτι, Mainz, Βόλφσμπουργκ και Hellas Verona. Από την άποψη αυτή για τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ στο επερχόμενο παιχνίδι μπορεί να προκύψουν προβλήματα, επειδή η Τότεναμ είναι υψηλότερη σε κατηγορία από όλες αυτές τις ομάδες.

Με τους μεγιστάνες

Με τη σειρά τους οι Σπερς έπαιξαν φιλικούς με τους γίγαντες. Οι αντίπαλοι των «σπιρουνιών» ήταν: ΠΣΖ, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους. Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να κερδίσουν τους Παριζιάνου και την Γιούβε, αλλά έχασαν από τους Ρωμαίους και τη Μάντσεστερ Σίτι. Στη σεζόν 2016–17 η Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 19 εκτός έδρας παιχνίδια, όπου σημείωσε 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 39:17.

Πρόβλεψη

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει το αγγλικό πρωτάθλημα με προσοχή, εάν πάρει φόρα με  τη Τότεναμ, πολύ πιθανόν να καταλήξει στην ήττα. Με τη σειρά τους τα «σπιρούνια», αν και είναι δραστήριοι σε εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά την ίδια στιγμή σκοράρουν εκτός έδρας λιγότερα γκολ από ό, τι μπροστά στους οπαδούς τους, οπότε να περιμένετε ένα πολύ παραγωγικό παιχνίδι, μάλλον, δεν αξίζει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *