The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣ. vs ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Nacional-Botafogo-07.07

Κόπα Λιμπερταδόρες

Park Central, Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη

Ημερομηνία αγώνα: 07/07/2017 3:45 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων των 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες η ομάδα Νάσιοναλ της Ουρουγουάης από Μοντεβιδέο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ, μια ομάδα από τη Σέριε A Βραζιλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των μελλοντικών γηπεδούχων, παικτών της Νάσιοναλ, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, λαμβάνοντας υπόψη τη δυνατότητα των Ουρουγουανών να παίξουν εντός έδρας τους, αλλά μην υποτιμάτε και τους Βραζιλιάνους, η ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ είναι ομάδα ικανή για εκπλήξεις, το οποίο ήταν πολύ καθαρά ορατό, ιδιαίτερα κατά την τελευταία σεζόν.

Άριστα αποτελέσματα

Νάσιοναλ σε έξι τελευταία παιχνίδια μόνο μία φορά έπαιξε ισοπαλία με Μοντεβιδέο Γουόντερερς με πέντε νίκες επί Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο, Danubio, Racing, Juventud και Σουντ Αμέρικα. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης η Νάσιοναλ βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό της μετά από 6 γύρους 16 βαθμούς, δύο λιγότερους έχει η ομάδα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς.

Τρεις ήττες στη σειρά

Με τη σειρά της η Μποταφόγκο έχασε τρία παιχνίδια στη σειρά, δύο από τις οποίες συνέβησαν στους αγώνες ενάντια Αβάι και Κορίνθιανς στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, μία άλλη στο Κύπελλο Βραζιλίας εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Βραζιλίας η ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ βρίσκεται στην 10η θέση στο γκρουπ, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 15 πόντοι. Εκτός έδρας η «Lone Star» έχει 5 βαθμούς στην Σέριε A, μόλις μία νίκη, τρεις ήττες και έξι παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Νάσιοναλ και ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ δεν είναι πολύ παραγωγικές ομάδες, εκτός από αυτό το επερχόμενο παιχνίδι είναι το πρώτο του γύρο των play-off, τέτοια παιχνίδια όχι και τόσο συχνά τελειώνουν με το ύψους. Σε αυτό το ζευγάρι το ποντάρισμα στο σύνολο κάτω από έχει μια καλή ευκαιρία να περάσει. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2.5 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *