The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νέα Ζηλανδία εναντίον Πορτογαλία

NewZealand-Portugal-24.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Krestovsky, Αγία Πετρούπολη

Ημερομηνία αγώνα: 24/06/2017 06:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Η εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας το επόμενο Σάββατο θα παίξει εναντίον της εθνικής της Πορτογαλίας στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Πορτογάλους ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αυτό είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς με δεδομένο το επίπεδο των μελλοντικών αντιπάλων και τη διεθνή εμπειρία τους. Επιπλέον, οι Ίβηρες δεν έχουν εγγυηθεί ακόμα τη θέση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, δηλαδή το κίνητρο των παιδιών του Φερνάντο Σάντος θα είναι σε υψηλό επίπεδο.

Μόνο ήττες

Η εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας είναι η κορυφαία ομάδα στη γεωγραφική της ζώνη, αλλά σε φόντο των δυνατότερων εθνικών του κόσμου αυτή η ενδεκάδα δεν διακρίνεται πολύ. Σε τέσσερις τελευταίους αγώνες οι Μαορί έχουν χάσει τέσσερις φορές: δύο φορές στους φιλικούς από τη Βόρεια Ιρλανδία και τη Λευκορωσία, καθώς και δύο φορές στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών από τη Ρωσία και το Μεξικό. Στον αγώνα με τη Ρωσία οι πιθανότητες της ομάδας να κερδίσει πόντους ήταν λίγες, ενώ στον αγώνα κατά των Μεξικανών θα μπορούσε να πιαστεί από την ισοπαλία.

Τέσσερις βαθμοί

Η εθνική Πορτογαλίας έχει τέσσερις βαθμούς μετά από δύο γύρους. Μπροστά οι Ίβηρες έχουν τον αγώνα ενάντια στο πιο αδύναμο αντίπαλο στον όμιλο, στα χέρια των «Βραζιλιάνων της Ευρώπης» είναι η πρόκριση στα πλέι-οφ, γι’ αυτό θα είναι αρκετή η ισοπαλία, αλλά τα παιδιά του Σάντος έχουν μια ευκαιρία για την πρώτη θέση του ομίλου, την οποία δεν πρέπει να την χάσουν. Η εθνική Πορτογαλίας είναι άξιο φαβορί του επερχόμενο αγώνα.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πορτογαλίας είναι άξιο φαβορί του αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία, αλλά οι Μαορί έχουν δείξει ότι ξέρουν αρκετά καλά να παίξουν ποδόσφαιρο, τουλάχιστον, δεν παρατηρούνται οι τρύπες στην άμυνα αυτής της ομάδας. Με τη σειρά τους οι Πορτογάλοι μετά από δύο τέρματα που έχουν δεχθεί από το Μεξικό έχουν «κουμπώσει» όλα τα κουμπιά. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 4,25 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *