The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

Napoli-ManchesterCity-01.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο, Νάπολη

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Νάπολι και Μάντσεστερ Σίτι. Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης μπορεί να βάλει ένα «Χ» στις προοπτικές της ιταλικής ομάδας σε περίπτωση ήττας της Νάπολι, οπότε η «παρθενοπαίος» είναι έτοιμη όχι μόνο να καταπολεμήσει τον ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά να νικήσει μία από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Ηγέτης της Σέριε Α’

Η Νάπολι παίζει εξαιρετική στην τρέχουσα σεζόν της Σέριε Α’, έχει 10 νίκες σε 11 παιχνίδια, βρίσκεται στην πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Νάπολι έχασε μόνο μία φορά: στις 17 Οκτωβρίου οι Ναπολιτάνοι έχασαν από την ΜΣ 1:2 στο Etihad Stadium. Επίσης για αυτή την περίοδο σημειώθηκαν: μια ισοπαλία με την Ίντερ, νίκες επί της Ρόμα, Τζένοα, Σασουόλο. Στη Σέριε Α’ στο Σαν Πάολο στη σεζόν 2017–18 η Νάπολι έπαιξε πέντε παιχνίδια, στα οποία σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Ηγέτης της Πρέμιερ Λιγκ

Αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι παίζει εξαιρετικά εκτός έδρας της. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της τρέχουσας σεζόν οι “αετοί” έπαιξαν πέντε αγώνες, όπου σημείωσαν πέντε νίκες. Τα θύματα του «Blue Moon» ήταν: Μπράιτον Μπόρνμουθ, Γουότφορντ, Τσέλσι και Γουέστ Μπρομ. Συνολικά η ΜΣ στα δεκατρία τελευταία παιχνίδια μόνο κέρδιζε, επίσης η ομάδα του Μάντσεστερ ήταν ισχυρότερη από την Γουλβερχάμπτον στον αγώνα για το Λιγκ Καπ.

Πρόβλεψη

Συναντιούνται δύο κορυφαίες ομάδες, οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι σε άριστη κατάσταση. Στο πλευρό της Νάπολι είναι ο παράγοντας της έδρας και το υψηλότερο κίνητρο, η απώλεια βαθμών στο επερχόμενο παιχνίδι μπορεί να κοστίσει στους Νεαπολιτάνους θέση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεδομένου ότι η Νάπολι είναι πολύ καλή εντός έδρας και η ΜΣ θα βολευτεί στρατηγικά και με ισοπαλία, η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Νάπολι δε θα χάσει με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *