The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Ίντερ

Napoli-Inter-21.10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαν Πάολο, Νάπολη

Η Νάπολι το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα της θα φιλοξενεί την Ίντερ Μιλάνου. Αυτός είναι ο κεντρικός αγώνας του 9ου γύρου της Σέριε A’ Ιταλίας, επειδή συναντιούνται ο ηγέτης και η δεύτερη ομάδα της κατάταξης. Οι Ναπολιτάνοι είναι μετά από πολύ δύσκολο αγώνα ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι στο “Etihad” στον τρίτο γύρο του Champions League. Η ομάδα του Σάρρι έχασε από τη ΜΣ, γεγονός που περιπλέκει σημαντικά τη ζωή της σε αυτό το τουρνουά. Με τη σειρά της η Ίντερ ήταν σε θέση να προετοιμαστεί ήρεμα για το επερχόμενο παιχνίδι και αυτός ο παράγοντας μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.

Ηγείται

Η Νάπολι μετά από οκτώ γύρους στο πρωτάθλημα της Ιταλίας κέρδισε 24 βαθμούς. Αυτός ο αριθμός βαθμών αντιστοιχεί στην πρώτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος της Ιταλίας, οι Ναπολιτάνοι έχουν οκτώ νίκες, δηλ. 100% αποτέλεσμα. Αλλά αργά ή γρήγορα, η Νάπολι έπρεπε να χάσει, αυτό συνέβη στις 17 Οκτωβρίου στον αγώνα εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

Τέλεια φόρμα

Η Ίντερ στα τελευταία πέντε παιχνίδια κατάφερε να σημειώσει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία, η ισοπαλία συνέβη στον αγώνα με την Μπολόνια, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Κρότονε, τη Τζένοα, την Μπενεβέντο και τη Μίλαν. Στη Σέριε A’ η ομάδα του Μιλάνου βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς στον κουμπαρά. Εκτός έδρας οι “μαύρο και μπλε” σημείωσαν τρεις νίκες και μία ισοπαλία, η διαφορά τερμάτων είναι 8:3, εξαιρετικές στατιστικές εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι έδωσε πολλή δύναμη στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι, οπότε να παίξει 100% εναντίον της Ίντερ οι Ναπολιτάνοι μάλλον δε θα πετύχουν. Οι Μιλανέζοι παίζουν αρκετά καλά εκτός έδρας, έχουν καλή κίνηση, σε μια τέτοια κατάσταση το στοίχημα στους γηπεδούχοι είναι μάλλον επικίνδυνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *