The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Φιορεντίνα

Napoli-Fiorentina-20.05

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 20 Μαΐου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαν Πάολο

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 37ης περιοδείας της Σέριε A Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Νάπολι και Φιορεντίνα. Και οι δύο ομάδες δεν στερούνται των κινήτρων στο τουρνουά, η Νάπολι αγωνίζεται με τη Ρόμα για μια τη θέση στην κορυφή-2, ενώ οι «βιολέτες» ελπίζουν ακόμη να προκριθούν στην κορυφή-6 και να πάρουν εισιτήριο για το Europa League για την επόμενη σεζόν.

Ισχυρή Νάπολι

Η Νάπολι τώρα είναι πολύ καλή, η ομάδα σε οκτώ τελευταίους αγώνες κατάφερε να κερδίσει έξι φορές με δύο ισοπαλίες. Οι ισοπαλίες συνέβησαν με την Γιουβέντους και Σασουόλο, νίκες επί της ίδιας Γιουβέντους στον αγώνα για το Coppa Italia, Λάτσιο, Ουντινέζε, Ίντερ, Κάλιαρι και Τορίνο. Αυτή τη στιγμή η Νάπολι έχει στο ενεργητικό της 80 πόντους, πίσω από τη Ρόμα μόνο μία μονάδα.

Η Φιο αγωνίζεται

Η Φιορεντίνα αγωνίζεται σκληρά με την Μίλαν για την έκτη θέση στην κατάταξη, η οποία αυτή τη σεζόν θα είναι του Champions League. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό των «βιολετών» υπάρχουν 59 πόντοι, είναι μία μονάδα πίσω από τη Μίλαν. Η μόνη ευκαιρία να προκριθούν στην Ευρώπη είναι να κερδίσουν πόντους στο ματς με την Νάπολι, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Εκτός έδρας η Φιορεντίνα τον τελευταίο καιρό δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο: έχει δύο ισοπαλίες με τη Σάμπα και Σασουόλο, ήττα από την Παλέρμο.

Πρόβλεψη

Νάπολι και Φιορεντίνα είναι δύο παραγωγικές ομάδες που έχουν υψηλό κίνητρο, οπότε απ’ αυτό το ζευγάρι μπορούμε να αναμένουμε αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, η νίκη της Νάπολι είναι πολύ πιθανή. Με τη σειρά της η ομάδα της Φλωρεντίας παίζει εξαιρετικά εντός έδρας, αλλά εκτός έδρας οι «βιολετί» έχαναν ακόμα και από την Παλέρμο, οπότε είναι κάπως δύσκολο να υπολογίζουμε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν τους πόντους σε αυτό το παιχνίδι. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Νάπολι + over 2.5 με απόδοση 1,54.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *