The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Napoli-RealMadrid-07.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαν Πάολο

Η Νάπολι θα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη Τρίτη στο δεύτερο αγώνα των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη και έφερε στην ομάδα από την πρωτεύουσα της Ισπανίας νίκη με σκορ 3:1, τώρα δεύτερο ματς, όπου η Νάπολι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανατρέψει την ζυγαριά προς το όφελός της.

Δύσκολη περίοδο

Η Νάπολι έχει μια δύσκολη περίοδο τώρα, στις 25 Φεβρουαρίου οι “παρθενοπαίος” εντός έδρας τους φιλοξένησε την Αταλάντα, ο αγώνας χάθηκε με σκορ 0:2, στη συνέχεια υπήρξε εκτός έδρας παιχνίδι στο Τορίνο με την Γιουβέντους στο Coppa Italia και ήττα 1:3, και μετά υπήρχε εκτός έδρας νίκη επί της Ρόμα 2:1, η οποία χάρισε σε πολλούς οπαδούς της ομάδας του Surrey την ελπίδα ότι το φαβορί τους θα μπορέσει στη Σέριε A να πάρει τη δεύτερη θέση και χωρίς προκριματικά να περάσει στην επόμενη σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επανήλθαν στην κορυφή

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος του Φεβρουαρίου δεν ήταν στη καλύτερη διάθεση: εκτός έδρας ήττα από την Βαλένθια, νίκη επί της Βιγιαρεάλ, αλλά κερδισμένη με μεγάλη δυσκολία, και όχι χωρίς τη βοήθεια του διαιτητή, καθώς και εντός έδρας ισοπαλία με τη Λας Πάλμας, στο σφύριγμα. Αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ρεάλ με αυτοπεποίθηση κέρδισε την Έιμπαρ σε εκτός έδρας αγώνα.

Πρόβλεψη

Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έρχονται στο επερχόμενο αγώνα σε καλή διάθεση, άραγε μπορούμε να αναμένουμε ενδιαφέρον ποδόσφαιρο και πολλά γκολ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Νάπολι είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, αυτός ο σύλλογος, ακόμη και αν αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ, θα προσπαθήσει να το κάνει χωρίς να χάσει εντός έδρας. Σε αυτό το ζεύγος το στοίχημα στην γηπεδούχος ομάδα φαίνεται ενδιαφέρον. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Νάπολι δε θα χάσει με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *