The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Τζένοα

Napoli-Genoa-10.02

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαν Πάολο

Τη ερχόμενη Παρασκευή р Νάπολι εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Τζένοα, ένας από τους ηγέτες της Σέριε A θα παίζει με μια ομάδα που φαίνεται πολύ αδύναμη το 2017 ημερολογιακό έτος. Νάπολι, εξάλλου, δεν είναι πολύ καλή στα εντός έδρας παιχνίδια, αυτή η ομάδα έχει πολύ υψηλό κίνητρο, επειδή υπάρχει κυνήγι της Γιουβέντους. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στους μελλοντικούς γηπεδούχους φαίνεται πολύ λογικό στο επερχόμενο παιχνίδι.

Τέλεια φόρμα

Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Νάπολι δεν έχασε ούτε μία φορά: τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Οι νίκες συνέβησαν σε αγώνες ενάντια Πεσκάρα, Μιλάνο, Φιορεντίνα και Μπολόνια, η ισοπαλία συνέβη με την Παλέρμο. Αυτή τη στιγμή η Νάπολη στο ενεργητικό της έχει 48 βαθμούς και τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Σέριε A. Η αποχή από την Γιουβέντους είναι έξι μονάδες, αλλά επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι οι “ζέβρες” έχουν μια συνάντηση ακόμα. Σε αυτήν την κατάσταση η Νάπολι δεν μπορεί με τίποτα να χάσει βαθμούς στους αγώνες με μεσαίες ομάδες και αουτσάιντερ.

Αποτυχία

Η Τζένοα το 2017 αποτυγχάνει, σε πέντε τελευταίους αγώνες οι “γρύπες” σημείωσαν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Οι ήττες καταγράφηκαν στους αγώνες ενάντια Κάλιαρι, Λάτσιο και Σασουόλο, οι ισοπαλίες συνέβη με την Κροτόνε και Φιορεντίνα. Στο ενεργητικό των φιλοξενουμένων είναι 25 πόντοι και η 16η θέση στην κατάταξη στη Σέριε A.

Πρόβλεψη

Η Τζένοα βρίσκεται τώρα σε πτώση, η ομάδα από τη Γένοβα για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να κερδίσει, ενώ στη Νάπολη είναι όλα εντάξει, η “παρθενοπαίος” παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο, κυνηγώντας την Γιουβέντους και παίζοντας ωραία εντός έδρας. Η τρέχουσα Τζένοα είναι απίθανο να μπορέσει να ανταγωνιστεί με τους Ναπολιτάνους, ειδικά στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Σαν Πάολο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *