The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπριζ – Οστάνδη στις 22/05/2016, 15:30

Брюгге-Остенде-22.05

Την Κυριακή, 22 Μαΐου στις 15:30 στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του δεύτερου σταδίου του πρωταθλήματος του Βελγίου στην Μπριζ η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο “Jan Breydel Stadium” θα φιλοξενεί την Οστάνδη.

Η Μπριζ έπαιζε δυναμικά τα τελευταία παιχνίδια, έχει σημειώσει πέντε συνεχόμενες νίκες με συνολικό σκορ 18:2. Χάρη σε αυτό το επίτευγμα οι γηπεδούχοι πρόωρα εξασφάλισαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας για αυτή τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό της Μπριζ είναι 53 πόντοι, με διαφορά τερμάτων 23-7, από τον πλησιέστερο διώκτη την Άντερλεχτ η ομάδα απέχει 9 μονάδες. Εντός έδρας της η Μπριζ σε 25 παιχνίδια της σεζόν σκόραρε 20 νίκες, 1 φορά έπαιξε ισοπαλία και έχασε 4 αγώνες. Νικηφόρα σειρά εντός έδρας της ομάδας του Μισέλ Πρεντόμ έχει 4 ματς, τα οποία τα έχει κερδίσει με συνολικό σκορ 14:1.

Η Οστάνδη, όπως και η Μπριζ πλέον δεν θα κινηθεί πουθενά από τη θέση της στο πρωτάθλημα. Μία στροφή πριν το τέλος της σεζόν οι φιλοξενούμενοι καταλαμβάνουν την 5η θέση στον πίνακα με 35 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 12-17. Εκτός έδρας η ομάδα παίζει πολύ αδύναμα, στα τελευταία 10 παιχνίδια, σημείωσε μόνο 2 νίκες με 8 ήττες.

Η Μπριζ δεν έχει χάσει από την Οστάνδη για περισσότερα από 20 χρόνια, και στη σημερινής συνάντησης, είμαι βέβαιος, θα επεκτείνει την επιτυχημένη σειρά της. Το επερχόμενο παιχνίδι είναι τελευταίο στη σεζόν για τις ομάδες, και συνήθως σε αυτές τις συναντήσεις, αν καμία από τις ομάδες δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο, το παιχνίδι γίνεται αποτελεσματικό. Αυτός ο αγώνας πιστεύω θα είναι ακριβώς έτσι. Η πρόβλεψή μου είναι: over 3.

Πρόβλεψη: over 3 με απόδοση 1,92 στην εταιρεία 1xbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *