The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπρίστολ Ρόβερς – Κάρντιφ στις 11/8/2016 στις 21:45

BristolRovers-Cardiff

Στις 11 Αυγούστου του 2016 στις 21:45, στον αγώνα των 128 του Λιγκ Καπ Αγγλίας στο γήπεδο «Memorial Stadium» η Μπρίστολ Ρόβερς θα παίξει εναντίον της Κάρντιφ.

Συντονισμένη δράση κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου επέτρεψε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μπρίστολ Ρόβερς να πάρει μια ώθηση στην τάξη και πρόκριση στο πρώτο Λιγκ του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Darrell Clarke, έχοντας παίξει 46 γύρους, σκόραρε 85 πόντους με διαφορά τερμάτων 77:46 και πήρε την 3η θέση. Η Μπρίστολ Ρόβερς πραγματοποίησε μια σειρά αγώνων πλέι-οφ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν, όπου σημείωσε 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Ξεκίνησε η Μπρίστολ Ρόβερς σε επίσημους αγώνες αυτή τη σεζόν με την ήττα από την Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ 3:1.

Μερικά λάθη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν δεν επέτρεψαν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Κάρντιφ να ανταγωνιστεί για την πρόκριση στην Premier League της Αγγλίας, και έτσι έπρεπε να βολευτεί με τη θέση στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Έχοντας παίξει σε 46 γύρους στο τέλος η ενδεκάδα του Paul Trollope σκόραρε 68 πόντους με διαφορά τερμάτων 56:51 και πήρε την 8η θέση στην κατάταξη. Στα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν η Κάρντιφ ξεκίνησε με ισοπαλία εναντίον της Μπέρμιγχαμ 0:0.

Σε προσωπικές συναντήσεις μεταξύ των ομάδων αυτών οι περισσότερες νίκες ήταν στην πλευρά της Κάρντιφ. Ωστόσο, η τελευταία συνάντηση έχει ημερομηνία ακόμα το 2009, τότε η Κάρντιφ εντός έδρας με αυτοπεποίθηση κέρδισε την Μπρίστολ Ρόβερς ​​3:1. Με δεδομένη την εμπειρία στην Premier League, καθώς και στο πρωτάθλημα, προϋποθέτω ότι η Κάρντιφ θα είναι σε θέση να κερδίσει τον αγώνα με πολύ ασθενέστερη ομάδα. Το στοίχημα για τον αγώνα αυτό είναι: νίκη της Κάρντιφ με χάντικαπ (0) με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *