The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μποταφόγκο εναντίον Αβάι

Botafogo-Avai-27.06

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

27 Ιουνίου, 02:00 π.μ. ώρα Ελλάδας

Estádio Nilton Santos

Στις 27η Ιουνίου στις 02:00 π.μ. στο Ρίο ντε Τζανέιρο στο Estádio Nilton Santos η Μποταφόγκο θα φιλοξενεί την Αβαΐ στον αγώνα του 10ου γύρου του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Η Μποταφόγκο σημείωσε μεγάλη πρόοδο στις πρόσφατες συναντήσεις, χωρίς να χάσει από τις 8 Ιουνίου τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, σημειώνοντας σ’ αυτά 8 πόντους. Τέτοια εξέλιξη επέτρεψε στην «Estrela solitaria» μετά από εννέα γύρους με 15 πόντους στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 12-8 να κατέχει την τέταρτη θέση στη Σέριε Α΄ Βραζιλίας. Εντός έδρας της η ενδεκάδα του Τζανπέιρο Βεντούρα στους 4 αγώνες κέρδισε 10 πόντους, σκοράροντας οχτώ και δέχοντας τρεις μπάλες. Το αήττητο σερί της Μποταφόγκο εντός έδρας είναι 5 αγώνες και τρέχει από τις 19 Μαΐου.

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους του επερχόμενου αγώνα η Αβαΐ ήδη έχει αρχίσει να ξεχνάει πώς είναι να κερδίζεις. Την τελευταία φορά η ομάδα του Κλαουντινέι Ολιβέιρα κέρδισε στις 4 Ιουνίου, χωρίς να κερδίσει εδώ και 5 παιχνίδια στη σειρά. Η Αβαΐ προς το παρόν δεν αντέχει το ρυθμό του ελίτ πρωταθλήματος και με 5 πόντους και διαφορά τερμάτων 3-13 είναι στην τελευταία 20η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Εκτός έδρας τα στατιστικά στοιχεία της «Leão da Ilha» είναι καταστροφικά, στους πέντε αγώνες – πέντε ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 1:9.

Ιστορικά η Μποταφόγκο παίζει καλά εναντίον Αβαΐ. Με δεδομένη την στατιστική των προσωπικών συναντήσεων των αντιπάλων, καθώς και τα σημερινά αποτελέσματα των ομάδων, νομίζω ότι οι τρεις βαθμοί της γηπεδούχους ομάδας θα είναι πολύ πραγματική έκβαση του παιχνιδιού. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μποταφόγκο με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *