The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Σάλκε

BorussiaDortmund-Schalke-25.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Signal-Iduna-Park

Ένα από τα βασικά παιχνίδια του πλησιέστερου Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και Σάλκε. Αυτός ο αγώνας είναι το ντέρμπι του Ρουρ, μία από τις πιο βασικές αναμετρήσεις στον κόσμο. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά ας μην ξεχνάμε τα δύο πιο σημαντικά συστατικά, δηλαδή, ότι η Μπορούσια βρίσκεται σε κρίση, αυτή η ομάδα έχει προφανή προβλήματα με το ηθικό και τη συγκέντρωση, και εκτός από αυτό οι «σφίγγες» στο μέσο της εβδομάδας έπαιξαν έναν πολύ δύσκολο αγώνα του Champions League εναντίον της Τότεναμ, όπου έχασαν από τους Βρετανούς με σκορ 1:2.

Πτώση

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχει κερδίσει ποτέ: ήττες από την ΡΜ Λειψίας, Ανόβερο, Μπάγερν και Στουτγάρδη, ισοπαλία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εκτός έδρας. Τόσο άσχημα αποτελέσματα οδήγησαν στο γεγονός ότι οι «μαύρο-κίτρινοι» έπεσαν στην πέμπτη θέση στην κατάταξη της γερμανικής ελίτ, έχοντας αποκλειστεί ακόμα και από τη ζώνη του Champions League.

Έχουν ανέβει

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έπεσε, ενώ η Σάλκε, αντίθετα, ανέβηκε στη δεύτερη θέση, η ομάδα από την Γκελζενκίρχεν χάνει έξι μονάδες από την Μπάγερν, έχει ίδιο αριθμό βαθμών με την ΡΜ Λειψίας. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είχαν αρκετό χρόνο να προετοιμαστούν για το επερχόμενο παιχνίδι, επειδή οι «βασιλικοί μπλε» κατά την τρέχουσα περιοδεία δεν συμμετέχουν σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, αυτό είναι ένα άλλο μικρό συν υπέρ του πονταρίσματος στην ενδεκάδα του Tedesco.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ την περασμένη σεζόν εντός έδρας της έπαιρνε τεράστιο αριθμό βαθμών, αλλά στη σεζόν 2017 – 18 το «Signal-Iduna-Park» έχει πάψει να είναι φρούριο για τις «σφίγγες». Σε μια τέτοια κατάσταση να στοιχηματίσετε στην Μπορούσια σε κρίση είναι πολύ επικίνδυνα, στο ντέρμπι του Ρουρ καλύτερα να δώσετε περισσότερη σημασία στην πρόοδο της ενδεκάδας από την Γκελζενκίρχεν και να στοιχηματίσετε σ’ αυτή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σάλκε με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,43.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *