The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Τότεναμ

BorussiaDortmund-Tottenham-21.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Ένας από τους βασικούς αγώνες θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Ντόρτμουντ στο πιο δημοφιλές στάδιο στην Ευρώπη, όπου η τοπική Μπορούσια στον πέμπτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα φιλοξενεί την Τότεναμ. Σε αυτό το ζευγάρι οι «σφίγγες» είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα των «κίτρινο-μαύρων» υποδηλώνουν ότι η ομάδα του Μπος βιώνει την κρίση. Τόσο πολύ προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ηγεσία της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχει απολύσει ακόμη τον Ολλανδό τεχνικό από τη θέση του.

Καμία αλλαγή

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχασε και πάλι, αυτή τη φορά από τη Στουτγάρδη στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της Μπουντεσλίγκα με σκορ 1:2. Μετά από αυτή αποτυχία η Μπορούσια Ντόρτμουντ έδωσε τη θέση της σε μια άλλη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, και τώρα είναι εννέα μονάδες πίσω από την Μπάγερν, δηλαδή πλέον μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται όχι μόνο το Champions Cup, αλλά και τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας στη Γερμανία.

Επίσης ήττα

Η Τότεναμ επίσης δεν κατάφερε να κερδίσει βαθμούς το περασμένο Σαββατοκύριακο, χάνοντας στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου από την Άρσεναλ με σκορ 0:2. Οι «κανονιέρηδες» μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι 1:3 είχαν πολύ υψηλό κίνητρο, ήθελαν τη νίκη σαφώς περισσότερο από τα «σπιρούνια». Οι Λονδρέζοι μετά από αυτή την ήττα έπεσαν στην τέταρτη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Τότεναμ είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης στο παιχνίδι εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια είναι πολύ ασταθής, υπάρχει αίσθηση ότι μόνο η αλλαγή του προπονητή θα βοηθήσει τις «σφίγγες» να κουνηθούν. Η Τότεναμ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει την πρώτη θέση στον όμιλο H, και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην χάσει από την Ντόρτμουντ. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,66.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *